2777
2789

درود به همگی

بچه ها من و رفیقم سه ساله دوستیم از همون اول باهم لج بودیم و دعوا میکردیم که اینا اصلا مهم نیست... 

مهم اینه که رفیقم چهره منو مسخره میکنه پارسال گیرداده بود به ابروهام (من ابرو های پر و کمانی دارم ولی خب تمیزه)  همش گیر میداد میگفت ابروهات زشته شبیه مرداس اصلا قشنگ نیست میگفت و میخندید منم هیچی نگفتم تا وقتی که دیدم داره هعی تکرار میکنه بهش رک گفتم به تو ربطی نداره یه بار اب ریخته بود تو کیفش یه د فعه گفتم تو کیفت اب ریخته انقدر ناراحت بود که زد تو صورتم گفت قیافشو که دعوا شد 

امروزم گفت چقدر بعضیا خوشگلن منم بخدا با خنده گفتم مثل من گفتش اهههه قیافتو کجاش خوشگله  هیچی نگفتم ولی واقعا دلم شکست 💔 خودم میدونم زشتم خوشگل نیستم ولی به اون ربطی نداره من بخدا بی جنبه نیستم جنبه م خیلی زیاده ولی دیگه فرق شوخی و کنایه رپ میفهمم یکی از هرچی من تعریف میکنه سریع  فحش میده یا میگه زشته کجاش خوشگله بخدا من نمیگم خیلی قشنگم میدونم زشتم وای زبون مار داره نمیگم دوستم خیلی بده ولی  از اول گیر داده به قیافم  بخدا دلم خیلی شکست اصلا نمیخوام بهاش صحبت کنم 😭😭

می گویند زیاد فحش میدهی! یعنی چه؟ برای کسانی که زندگی ام را به گه کشیده اند, شعر بنویسم؟! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشتباه اصلی تو 

بهش میگی دوست /رفیق؟ 

تنهایی باعث نمیشه آدم با هر آشغالی بگرده 

شما موقع تشنگی اگه آب نباشه سم نمی خوری 

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

اسمشو گذاشتی رفیق؟ این اسم حرمت داره به هر کسی نمیگن رفیق

چندساله باهم دوستیم دختر خوبیه ولی نمیدونم چه مشکلی با قیافه من داره

می گویند زیاد فحش میدهی! یعنی چه؟ برای کسانی که زندگی ام را به گه کشیده اند, شعر بنویسم؟! 

عزیزم خییییلی ببخشیدا نمیخواستم اینو بگم ولی دوستت گوه خوردهبوی حسادت میاد

واقعا یعنی حسادت میکنه بهم؟ 

من نمره هام از اون همیشه بالا بود امسال معدل ماهانه ام کم شدم اون زیاد بعد چندوقت بعد نمره امتحان من کامل شد اون نه بعد گفت حالا خوبه من نمره هام از تو بیشتره 😑 ناراحت میشه نمره هام زیاد میشه

واقعا یعنی حسادت میکنه بهم؟ من نمره هام از اون همیشه بالا بود امسال معدل ماهانه ام کم شدم اون زیاد ب ...

وایییییی قشنگ معلومه داره میترکههههه از حسادتتتتتتت😂🤝🏻

از سر تا پا داره بهت حسودی میکنه 

این آدم سمیو شب ساعت ۱۰ بزار جلو دم در 

میشه بگی ب چی این دل خوش کردی؟

ما کلا یه اکیپ سه نفره هستیم که یکیش واقعا دختره خوبیه همین دوستمم با اون دوسته نمیشه باهاش کات کنم من فقط بخاطر اون دختره که میگم خوبه تو اکیپ موندم💔

وایییییی قشنگ معلومه داره میترکههههه از حسادتتتتتتت😂🤝🏻از سر تا پا داره بهت حسودی میکنه این آدم سم ...

اخه نمیتونم قبول کنم داره حسادت میکنه شاید من خیلی ساده م💔