2777
2789
عنوان

یک خانوم با سیاست نیست به من مثل دخترش کمک کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 31 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شوهرم صیغه ایم

ولی اسی جان هیچ وقت خودتو کوچیک نکن یعنی وقتی گفتی و دیدی بی توجهی میکنه تو هم بی محلی کن تا از دلت درنیاورده درست نشو ، با سکوت و قهر و بی محلی که کوچیک هم نشی و با ارزش بمونی و وارد بحث و حرف به هیچ عنوان نشو 

کدوم رفتارش جلو خانوادت

مثلا مامانم اینا رو دعوت میکنن خونشون 

مامانش میگه برنج شمال آوردن برامون 

مامانم میگه کیلویی چند و اینا اگه  قیمت خوب هست من میخرم 

میگه من مشتری‌مانند برام آورده .

براش از این کادو ها زیاد میارن 

ولی از ده تا نمیاد یکی شو بیار خونه مامانم اینا

خب زشته 

ولی اسی جان هیچ وقت خودتو کوچیک نکن یعنی وقتی گفتی و دیدی بی توجهی میکنه تو هم بی محلی کن تا از دلت ...

خب چیکارش کنم 

اصلا خسته شدم 

هر دری میزنم باز این مدلیه 

نمیدونم من زیادی مغرورم و توقعم زیاده

یا واقعا باید بهم بر بخوره  و این مرد بیشعوره

در ضمن هر چی خواستی برای خودت بخواه نه پدر و مادرت چون هم کوچیک میشی هم مردا خیلیاشون زورشون میاد ، هر چی خواستی خودت بفرست، بعد هم میگی پدر فوت کرده ، فقط مادر قید حیاتن احتمالا، بهرحال زندگیت رو از این شکل دربیار اسی جان تا خوشبخت بشی و ازدواج کنی با یه همدم واقعی

شاید مامانش اجازه نمیده

من واقعا خسته شدم از دست خودشو و خانواده اش 

دو سه بار که بهش گفتم گفت مامانم بازشون کرده گفته مرسی برای من آوردی 

منم روم نشده بگم نه 

حالا راست یا دروغشو خدا میدونه 

مامانم همش بهم میگه ار این داماد نمیخواد یک خیرش به ما برسه

من صیغه ام باهاش نمیتونم عوضش کنم که

تا ابد که نیست، یه مدت تو زندگیته درسته؟ دوش زندگیت رو عوض کن تا بتونی رو پای خودت باشی و در نهایت یه ازدواج خوب داشته باشی ، صیغه آخرش خوب نیست ❤

در ضمن هر چی خواستی برای خودت بخواه نه پدر و مادرت چون هم کوچیک میشی هم مردا خیلیاشون زورشون میاد ، ...

خب چجوری اون توقع داره من احترام بزارم به خانواده اش 

احترام متقابله 

اما از یک لحاظ حق داری 

تا ابد که نیست، یه مدت تو زندگیته درسته؟ دوش زندگیت رو عوض کن تا بتونی رو پای خودت باشی و در نهایت ی ...

ما قراره سال دیگه عروسی کنیم 

تاریخشو مشخص کردیم

چندین بار عروسیمون بهم خورد 

مامانم و برادرم میگفتن اسن مرد زندگی نیست باز میومدن خانوادش 

و دوباره بهم برگشتیم 

میگم دیگه سه ساله نامزدم 

ما قراره سال دیگه عروسی کنیم تاریخشو مشخص کردیمچندین بار عروسیمون بهم خورد مامانم و برادرم میگفتن اس ...

شاید یه چیزی دیدن که میگن، مردی که بخواد ازدواج کنه راهشم پیدا میکنه، اگه خوب نیست یه فکر دیگه کن