2777
2789
عنوان

شام امشب 😍😍🤤🤤🤤🤤➕️عکسش

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 25 پست

خدا شاهده دور چین برنج ندیدم اصلا 

تا اینکه گفتن اوناچیه کباب تابه ایه🤣🤣🤣🤣🤣🤣

چرا کم بینا شدم واااییی🥺

حالا که امضای منو خواندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گوشت چرخ کرده رو حالت کبابی درت کردم با برنج و گوجه و سالاد

روی منقل درست کردین؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
نوش جان هدیع ت به خودت مبارکت باشه تنهایی یا همسرتم هست؟

قربونت عزیزم ❤

اونم هس اون پول داد کادو نگرفت من برای ی کاری لازم داشتم گفتم پول بده چیزی نمیخوام 😅

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

خدا شاهده دور چین برنج ندیدم اصلا تا اینکه گفتن اوناچیه کباب تابه ایه🤣🤣🤣🤣🤣🤣چرا کم بینا شدم واا ...

میخواتم کنارش باشه ولی جا نداشت منم کناره ها گذاشتم 😂😂😂😍😍

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

خدا شاهده دور چین برنج ندیدم اصلا تا اینکه گفتن اوناچیه کباب تابه ایه🤣🤣🤣🤣🤣🤣چرا کم بینا شدم واا ...

کم بینا نشدی گلم

منم اولش ندیدم

حالا یا فکرت جای دیگه بوده 

یا مثل من که عشق سالاد با پلو ام، اولش فقط سالاد و برنج رو دیدم 😂😂

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... اگر پیاوی وه‌ره له کوردستان ژن به ...🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

روی منقل درست کردین؟

ن تابه سرخ کردم 

کم بینا نشدی گلممنم اولش ندیدمحالا یا فکرت جای دیگه بوده یا مثل من که عشق سالاد با پلو ام، اولش فقط ...

آره امروز روز بدی بود برام همش فکرم درگیره دارم با خدا بحث می‌کنم 🥲💔

من اول برنج رو دیدم بعد قلب گوجه ایی روش زوم شدم ببینم کنار خیار ها چیه ؟ کلم بنفش یا لبو🤔

خدارو شکر که کم بینا نشدم😁

آره امروز روز بدی بود برام همش فکرم درگیره دارم با خدا بحث می‌کنم 🥲💔من اول برنج رو دیدم بعد قلب گو ...

عزیزمممم انشاءالله درست میشه همه چی 🤗❤️🌹 نگران نباش 

تنها چیزی که مهمه سلامتیته گلم فقط به این فکر کن نه هیچ چیز دیگه

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... اگر پیاوی وه‌ره له کوردستان ژن به ...🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

عزیزمممم انشاءالله درست میشه همه چی 🤗❤️🌹 نگران نباش تنها چیزی که مهمه سلامتیته گلم فقط به این فکر ...

ممنون ازتو مهربون😍😘💋❤🌹

ممنون ازتو مهربون😍😘💋❤🌹

🤗🤗🤗❤️🌹🌹