2777
2789
عنوان

شوهرم روز زن کارو نخرید

| مشاهده متن کامل بحث + 3371 بازدید | 223 پست

دلم واسع پسرت سوخت😥

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خانم های ایرانی مثل بچه شدن وقتی دیروز بهت پول داده تبریکم گفته شامم می‌خواسته ببر بیرون چرا اینقدر ...

آخه شوهرم همیشه احساسی بود و مراسم ها یادش بود و کادو میخرید

الان نمیخره برام ناراحت کنندست

شوهر منم بهم کادو نداد

قرار بود یه مبلغی پول بده که چیزایی که دوست دارم بخرم ولی امشب بحثمون شد و کلا اون قضیه فراموش شد

تازه من چند روز دیگه هم زایمانمه

فکر می‌کردم اولین روز مادری که مادر شدم یه جوری سورپرایزم کنه ولی خب ظاهرا اشتباه می‌کردم 

حق داری گلم دستت درد نکنه نخری آدم عذاب وجدان داره بخری هم خودت لنگ میمونی تا آخر ماه آدم پول داشته ...

دقیقا دیگه 

خودم باردارم هزینه درمان خیلی بالاس

یه مدت سیاتیک گرفتم فیزیوتراپی ده جلسه رفتم هرجلسه ۲۸۰

دشویی فرنگی خریدم ۱ تومن

کیسه آب گرم ۴۰۰

داروهام ۱ تومن گرفت همین چندروز پیش 

الان چند روزه قوز بالا قوز بدنم کهیر زده از آلرژی 

برم دکتر هزار جور دارو مینویسه و ۳۰۰ هم ویزیته از کجا بیارم

پول همونو دادم کادو خریدم

حالا موندم استرس گرفتم کهیر نزنه به بچه یا خطری نداشته باشه

دیگه خطرم داشته باشه پولی نمونده برم دکتر باید بکشم سوزش و خارششو

دوتا پاهام پهلوهام و شکمم زده🫠