2777
2789
عنوان

شوهرم روز زن کارو نخرید

| مشاهده متن کامل بحث + 3371 بازدید | 223 پست
بادوم هندی 🫥رفتم خونه مادرشوهرمبهشون ۲ کیلو بادوم هندی سوغات اومده بودمنم‌گذاشتم جلوم خوردم که به ب ...

ای وای 🥲🥲🥲حالا خواستی تقویت کنی بدتر شد 

شاید چون زیادی گرمه 

یه مقدار چیزای خنک بخور ببین خوب میشه 

ماست و دوغ و ...بخور 

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

و منی ک نه روز زن نه روز تولد نه سالگرد ازدواجمون اصلا همسرم پیشم نیس🫤دیگ عادی شده برام فقط ی تبریک‌میگه

اگه بچهاتون دیر حرف زدن راهکاری دارین بهم بگین پسرم ۴سالشه فقط جملات کوتاه میگه و بیشتر حرفای مارو تکرار میکنه دعا کنید براش

تو رو نمیدونم ولی من اگر تولد و روز مرد هدیه ندم دیگه توقعی ندارم بعدشم عاشق بیرون شام خوردنم من بود ...

منم انقدر اشکمو ام اسم شام بیرون بیاد یادم میره چرا ناراحت بودم سریع لباس میپوشم 😁

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
تولد من نزدیک روز معلمهشوهرمم معلمهچند سال پیش یه کارت هدیه ۵۰ تومنی بهش داده بودن اومد خونه داد به ...

با ۵۰ تومن ی تبتاپ میدن 

نمیدونم همه لرا خوشگلن یا هرکی خوشگله لره🤔🤔😎😎😎
ای وای 🥲🥲🥲حالا خواستی تقویت کنی بدتر شد شاید چون زیادی گرمه یه مقدار چیزای خنک بخور ببین خوب میشه ...

آره🤣🫥

حالا مادرشوهرم میگه به بقیه بچه ها کم دادم نگه داشتم واست بازم بیا بخور...گفتم من غلط کنم دیگه بده به بقیه🤣

بخاطر گرمیش نیس فکر کنم

دیدی بعضیا به بادوم زمینی آلرژی دارن میخورن کهیر و تنگی نفس میگیرن حتی کارشون به بیمارستان میکشه؟

این کهیر من بر اثر بادوم هندی هم اون شکلیه

چی بگم همسرم ناراحت شد گفت قبلا دستم باز بود میخریدم الان نمیتونم

امروز گل فروشیا و شیرینی فروشیا خیلی شلوغ بود شاید خسته بوده نتونسته صف بمونه بیخیال همون شامو میرفتی میخوردی هروقت داشته هم کم نزاشته که

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تو منی یا من توام البته من توقع گل اینا نداشتم قرار بود شام بریم بیرون شوهرم گفت الان بریم بیرون فلان قدر پول شام میشه کادو ام همیشه پول میده منم گفتم خوبه کیک وگل نخریدی وگرنه گرون میشد آقا بهش برخورد چرا اینجوری گفتی تو توقعی هستی مگه باید بخرم گفتم نه من منظورم اینه میگی شام انقدر میشه خلاصه ناراحت شدم حرف بارم کرد گفتم نخواستم نمیام بیرون منت میذاری بهمم میگی پرتوقع پسرمم ناراحت شد گریه کرد به پسرم گفت مامانت خراب کرد پسرمم نقاشی تو مدرسه کشیده بودن بهم بده انداخت دور منم رفتم وایسادم ظرف شستن شوهرم چندبار گفت بیا بریم گفتم نمیام اون خوابید پسرمم با ناراحتی نشست مشق نوشت منم الان سردرد دارم میگرنی ام😡 

شوهرم هم برا من هم برا دخترم خرید گل 

حالا دخترم مال منو ب خودم نمی‌ده 

امشب اومده میگه گلت کو چرا قدر نمیدونی برات خریدم😂

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه روز خوب میاد،ولی ما عادت کردیم به شب...
چی بگم همسرم ناراحت شد گفت قبلا دستم باز بود میخریدم الان نمیتونم

خوب یه ذره درکش کن بانو‌ مردها هم گناه دارن به خدا من همسرم کادو هم نخره هیچوقت معترض نمیشم فقط ازش توقع اخلاق خوب دارم‌ به خدا مردها تحت فشارن گناه دارن