2777
2789

به شدت از شوهرم و خانوادش کینه به دل دارم اما از طرفی فک می کنم اگر اون نباشه دنیا خراب میشه و اگر طلاق بگیرم آبروی خانوادم می‌ره.

یاد فحاشیای خودش و داداشش و رفتاراشون میوفتم متنفر میشم از این زندگی

چی بگم که سکوت منطقی ترین جواب است 

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😊وزن فعلی ۷۷وزن هدف اول۷۵هدف دوم۷۰هدف سوم۶۵ هدف اخر۶۰من تا اخر امسال به وزن۷۰میرسم😁تاریخ شروع ۱۹آذر بنده رژیم نمیگیرم دست از پرخوری برمیدارم😁

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی بگم که سکوت منطقی ترین جواب است

همش با خودم میگم اشتباه کردم آنقدر پیش مامانمم حرف زدم که دیگه از دستم کلافه شده.

خوب بودن الان شوهرم دیگه هیچ ارزشی برام نداره انگار روحم خاکستر شده

اگر نمی‌خواهی طلاق بگیری تمرکزت رو بذار روی خوبی های همسرت

می خوام بذارم اما یکسری عوامل داغ دل سوختم رو تازه می کنم. یا همکاری خانوادش خیلی اذیتم کرد همش فکر می کنم که هیچ ارزشی براش نداشتم فقط کسب رضایت داداش و زن داداشش براش مهم بوده فقط موفقیت و راحتی اونا آرزوشه

می خوام بذارم اما یکسری عوامل داغ دل سوختم رو تازه می کنم. یا همکاری خانوادش خیلی اذیتم کرد همش فکر ...

توکلت به خدا باشه با خدا معامله کن حل میشه 

منم روزهای بسیار سختی رو گذروندم ولی الان خداروشکر زندگیم خیلی خوبه تو هم نا امید نباش بساز زندگیت رو 

انقدر با روزگار جنگیدم تا بالاخره خوشبخت شدم 

بستگی داره که خانواده ات حمایتگرن یانه 

بچه داری یانه 

ودرکل اینکه خوبی هاش دربرابربدی هاش بیشتربوده یاکمتر 

هیچ کس کامل وبی عیب نیست ،هرادمی یه سرویژگی بدداره 

کینه نسبت به کسی که باهاش زندگی میکنی فقط زندگی برات بدترمی کنه 

اغلب زندگی ها ،تجربه دعوا واتفاق های بد دارن ،گذشت نکن ،فراموش نکن ،الان بیشترازنوددرصدباید طلاق بگیرن

بستگی داره که خانواده ات حمایتگرن یانه بچه داری یانه ودرکل اینکه خوبی هاش دربرابربدی هاش بیشتربوده ی ...

خانوادم من رو با آغوش باز می پذیرن خودم شاغلم اما به علت زندگی روستایی طلاق رو مساوی جنایت می دونن.

بچه هم ندارم امسال یکی باردار بودم سقط شد.

تصورم اینه که تمام این دعوا و بدبختیا برا این بود که زندگی داداشش رو سر و سامون بده منم که باید خودم زندگی خودم رو بسازم

توکلت به خدا باشه با خدا معامله کن حل میشه منم روزهای بسیار سختی رو گذروندم ولی الان خداروشکر زندگیم ...

ممنونم عزیزم.

تا اینجاشم خدا خیلی سربلندم کرده اما از قوی بودن خودم خستم. باور می کنی از خوشحالی شوهرم برا پیشرفت برادرش حالم بهم می خوره.

خانوادم من رو با آغوش باز می پذیرن خودم شاغلم اما به علت زندگی روستایی طلاق رو مساوی جنایت می دونن.ب ...

بخاطرحرف مرذم طلاق نگیری که یه عمر غصه بخوری!

حساب خودشو‌ازخانواده اش جدا کن 

بهش یه فرصت بده ،به زندگیت ،بدون کینه 

بلکه تونستی‌نجات‌بدی زندگیتو ،بچه نیارفعلا 

اگردیگه احساس بهترنمیشه ،نمی تونی گذشت کنی ،شوهرت جبران نمیکنی طلاق بگیر 

چون بچه رابطه پدرومادر خیلی تواینده اش وزندگی ایش تاثیردارن نمیشه یه عمرباکینه زندگی کرد

خودم تجربه شخصیم اینکه ،یه سری کارها شوهرم کرده ،یه سرحرفها بهم زده ،که من واقعااگه بچه نداشتم طلاق می گرفتم ولی خوب بخاطر بچه ،فرصت دادم ،پشیمون نیستم 

امایادآوریش دلمو به دردمیاره 

زندگی همینه ،تجربه به دست اوردن ،عبرت گرفتن 

چون فکرمیکنم بعضی جاها خودمم اشتباه داشتم

ممنونم عزیزم.تا اینجاشم خدا خیلی سربلندم کرده اما از قوی بودن خودم خستم. باور می کنی از خوشحالی شوهر ...

کاملا درکت میکنم منم اوایل همین جوری بودم وقتی یه زنگ مامانش میزد آتیشم میزدن ولی الان بی خیال ترین آدم شدم بعد اونم دیگه مثل قدیم فریب خانواده اش رو نمیخوره

انقدر با روزگار جنگیدم تا بالاخره خوشبخت شدم 

بخاطرحرف مرذم طلاق نگیری که یه عمر غصه بخوری!حساب خودشو‌ازخانواده اش جدا کن بهش یه فرصت بده ،به زندگ ...

خودم واقعا علاقه ای به بچه ندارم این بچمم مشکل ژنتیکی داشت مجبور بودم سقطش کنم اما مامانم فک می کنه اگه بچه بیارم همه چی خوب میشه