2777
2789

هدفم فرهنگیانه رشته ریاضی

توروخدا بگین ... شروع کردم دارم میخونم

امیدی هست اسمم بیاد 

دیره برا شروع؟توروخدا راستشو بگین

۴ماه دیگه کنکوره دیره؟ 

مهندسی کامپیوتر امیرکبیر دلم میخواست اما چون حس میکنم ۴ماه نمیتونم بیارم رفتم فرهنگیان ثبت نام کردم 😭😭

مرا دخمه در خاک ایران کنید

میتونی

جدی میگم 

اگه تجربی بودی شاید میگفتم سخته قبولیت 

ولی از الان بخونی تو رشته ریاضی قطعی هست تقریبا 

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

عزیزم مهم اینه با علاقه بخونی من تو ۳ماه رشته دلخواهمو اوردم ۱۰۰تو بذار رو درس و‌اینم بگم کنکور فقط یه مرحله موفقیت تو زندگیه سعی کن زیاد سختش نگیری 

ایشالا موفق باشی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین بجای اینکه فکر کنی دیرهس یا نه سعی کن تواین ۴ ماه صدتو بزاری،گوشیتو کامل بزار کنار ی سری فصل ها رو که سوالای ترکیبی ازش نمیدنو جوری بخون که صددرصد بزنی یعنی هدفدار بخون ،تست بزنوبزنو بزن که پنج ماه دیگه بگی همه ی تلاشمو کردم ،خودت امید شو واس خودت 

برای انسانی هم امکانش هس🥺؟

امکانش کمتره به دو دلیل 

شرکت کننده انسانی بیشتره 

رتبه های خوب توی انسانی به نسبت رتبه های خوب بقیه رشته ها تعداد بیشتری شون فرهنگیان میخوان برن 

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

از ریاضی سخته🫠🥲

هیچ وقت هیچ رشته ای مقایسه نکن 

اتفاقا از ریاضی رفتن به فرهنگیان آب خوردنه 

توی انسانی اگر کل ۱۰۰نفر باشن‌۸۰ نفر میخان برن فرهنگیان و رقابت شدیدااااا زیاده

ولی ریاضی از ۱۰۰نفر کمتر از ۲۰ نفر فرهنگیان میرن

عزیزم تحقیق کن اگر حرفامو قبول نداری 

ولی ریاضیا راحت قبولن 

مگر اینکه درسای رشته خودتو خراب کنی تو کنکور 

وای توروخدا🥹🥹🥺🥺فرهنگیان سخته قبولیش؟

نه 

بخونی قطعا میتونی ان شاءالله