2777
2789
عنوان

تروخدا بیاید بهم بگید کی برم خیلی استرس دارم میترسم برام دعا کنید😭

| مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 23 پست
اره دکترم گفت دوهفته دیگ بیا ولی میگم وقتی ی هفته کمتر گفت یعنی ب حساب اون ۷هفته ام؟

باید بری سونو ک دوباره بهت بگه چند هفته ای

هربار ک میری سونو چند روز اینور اونورت میکنه

بعد اینکه شما طبق تاریخ پریودی حساب کردی و شدی ۸ هفته ولی اینو در نظر نگرفتی که شاید جنین ها دیرتر لانه گزینی کرده باشن دیگه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم باردارم عزیزم مادرم ماما هست اصلا نذاشت برم سونو گفت زود میری قلب تشکیل نمیشه استرس میگیریمن الا ...

چقدر خوب من دکتر فرستاد سریع چون درد داشتم اون موقع هم گفت ۲هفته بعد تکرار کن ک میشه چند روز دیگه نمی‌دونم برم یا نه

عزیزم الان سونو زده چند هفته؟!

عزیزم من الان نرفتم یکی دوهفته پیش رفتم زده بود پنج هفته و گفت دوهفته دیگه بیا تکرار کن که چند روز دیگه دوهفته تموم میشه نمی‌دونم برم یا نه ولی برحساب خودم و برنامه چند روز دیگه ۸هفته تموم میشه

باید بری سونو ک دوباره بهت بگه چند هفته ایهربار ک میری سونو چند روز اینور اونورت میکنهبعد اینکه شما ...

خب الان چیکار کنم به حرف دکتر گوش کنم برم سونو یا نه؟

چقدر خوب من دکتر فرستاد سریع چون درد داشتم اون موقع هم گفت ۲هفته بعد تکرار کن ک میشه چند روز دیگه نم ...

حتما برو نگران نباش استرس خیلی بده برات حتما برو ضرر نداره که برو حتما من طبق اون چیزی که دکتر گفت بهم گفت ۷ هفته برو سونو اگر عجله داری اکرم نداری که ۱ هفته دیرتر برو مامانمم گفت بذار از زمان آخرین پریودیت ۲ ماه بگذره بعد برو 

شما هم اصلا نگران نباش ایشالا که تشکیل شده