2777
2789

ببینید قضاوتم نکنید لطفا فقط به سوالم جواب بدید اگر میدونید

با یه اقایی حرف میزنم ۶ ماهه دور کار طلاقه و اینکه خیانت دیده ولی نتونسته ثابت کنه (اقاهه اشناهامونه) خب خلاصه پرینت شماره خانم و اینا داده که قاضی هنوز برسی نکرده 

خلاصه الان بحث عدم تمکین و ایناست که دو ماه پیش فک کنم خانم فرصت داشته بعد از ۴۸ ساعت برگرده خونه ولی برنگشته 

الان دو ماه گذشته یکی دو جلسه گذاشتن و تمام دیگه یک ماهه فک کنم شایدم دو ماه منتظر تصمیم قاضین

این تصمیم چقد طول میکشه که بتونه آقا ازدواج مجدد کنه؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ربطی ب ازدواج مجدد اصلن نداره آقا هر وقت بخواد میتونه ازدواج کنه

زنگ به وکیلش زد گف تا قاضی تصمیم نگرفته برای عدم تمکین نمیتونی ازدواج مجدد کنی

و خودمم زدم گوگل دیدم بله درسته

خب آقا هم در حال خیانته دیگه 🙂

این اقا سه بار خیانت دیده 

خودم فیلم نیمه لخت خانمشو دیدم تو پارتی مختلط و اینکه این آقا سه چهار ماه بعد زمانی که دور کار های طلاقش بود اومد به من پیشنهاد داد 

این اقا سه بار خیانت دیده خودم فیلم نیمه لخت خانمشو دیدم تو پارتی مختلط و اینکه این آقا سه چهار ماه ...

ربطی به تعداد خیانت دیدن نداره این آقا هنوز متاهل بوده و یه رابطه ای رو شروع کرده ، اینو گفتم که خودت بیشتر تو انتخابت تامل کنی و گرنه خوش باشید

خب آقا هم در حال خیانته دیگه 🙂

نه فقط حرف میزنه😂

والا خیانت که شاخ و دم نداره. تازه قضاوت هم نباید بکنیم!!!!!!

همه ما بین اقوام و همکاران و اشنایان موارد زیادی میبینیم که در حال طلاق یا دچار مشکل هستن ولی نمیریم پای درد دل شون بشینیم ، چون نه مشاوریم و نه وکیل و نه قاضی. مگه اینکه کسی قرار باشه ذینفع باشه این وسط که خودشو وسط رابطه دونفر بندازه.😉

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
خودش داره میگه رابطه با آقا داره

تاپیک قبلش گفته علاقه مند هست بهش. ! اینجا سوال رو پیچونده!

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
خودش داره میگه رابطه با آقا داره

معذرت میخوام ولی وقتی خانم به اقا گفته باکره هستم با من رابطه نداشته باش ولی الان مشخص شده باکره نیست این خودش خیانته

رابطه جنسی با کسی به غیر شوهرت توی دوره ی عقد خیانته

رفتن به پارتی مختلط 

دروغ به شوهر 

کادو از طرف دوست پسر

اینام خیانته