2777
2789
عنوان

با این درصدا میشه نمونه قبول شد🥲

56 بازدید | 7 پست

عربی فارسی قران هدیه مطالعات بالای ۹۰

علوم ۵۰

ریاضی ۵۰

زبانم برداشتن

هوش هم تقریبا ۳۰ الی ۲۰

با معدل ۲۰

دخترانه تبریز 

✐✎✐✎✐ .ب‍‌ـہ #ه‍‌ی‍‌چ ک‍‌س ت‍‌و ای‍‌ن בن‍‌ی‍‌ا واب‍‌س‍‌ت‍‌ـہ ن‍‌ش‍‌و س‍‌ای‍‌ـہ ه‍‌م م‍‌وق‍ع #ت‍‌اری‍‌ک‍‌ے ت‍‌رک‍‌ت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه... ✐✎✐✎✐

چرا که نه

به هوش مطمئن نباش یک وقت دیدی مثل پارسال سبکشون فرق کرد و خوندنات هدر رفت

اگه هدفت نمونه هست روی استعداد تحصیلی وقت بزار

میشه یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید؟حرفی نظری؟ https://abzarek.ir/service-p/msg/1074108
چرا که نهبه هوش مطمئن نباش یک وقت دیدی مثل پارسال سبکشون فرق کرد و خوندنات هدر رفتاگه هدفت نمونه هست ...

یعنی‌من الان با این درصدا بزنم درمیام

نگران ریاضی و علومم

✐✎✐✎✐ .ب‍‌ـہ #ه‍‌ی‍‌چ ک‍‌س ت‍‌و ای‍‌ن בن‍‌ی‍‌ا واب‍‌س‍‌ت‍‌ـہ ن‍‌ش‍‌و س‍‌ای‍‌ـہ ه‍‌م م‍‌وق‍ع #ت‍‌اری‍‌ک‍‌ے ت‍‌رک‍‌ت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه... ✐✎✐✎✐

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی‌من الان با این درصدا بزنم درمیامنگران ریاضی و علومم

من الان دهمم نمونه آوردم خب تجربی

و تیزهوشان هم ترازم به ریاضی و انسانی میخورد

درصدام از این پایین تر بود

اگه همین ۵۰ درصد ریاضی و علومو واقعا بتونی سر آزمونم بزنی خیلی خوبه 

رو فارسی وقت بزار خیلی سعی کن بالای ۹۰ بزنیش

میشه یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید؟حرفی نظری؟ https://abzarek.ir/service-p/msg/1074108
من الان دهمم نمونه آوردم خب تجربیو تیزهوشان هم ترازم به ریاضی و انسانی میخورددرصدام از این پایین تر ...

فارسی رو بیشتر ۹۱ تو قلمچی هم ۱۰۰ زده بودم

واقعا یعنی قبول میشم میشه بگی چیا خوندی و تراز هات رو بگی البته اگه دوست داشتی

من الان دهمم نمونه آوردم خب تجربیو تیزهوشان هم ترازم به ریاضی و انسانی میخورددرصدام از این پایین تر ...

میشه یکی هم کتاب هات رو بگی خیلی ممنون میشم 

فارسی رو بیشتر ۹۱ تو قلمچی هم ۱۰۰ زده بودمواقعا یعنی قبول میشم میشه بگی چیا خوندی و تراز هات رو بگی ...

من برای ریاضی و علوم خیلی سبز تیزهوشان رو زدم و هوش کمپلکس 

که البته هوش کاملا الکی زدم و فقط وقتمو هدر دادم چون اگه بعدا که آزمون شبیه ساز بزنی متوجه میشی که خود سمپاد هم گفت سبک سوالات هوش با سال های قبل تطابق نداره و واقعا سوالات هوش بستگی به هوشت داشت و اصلا اینکه کلاس رفتی یا نه کتاب داشتی یا نه مد نظر نبود

راجع به ترازم که پرسیدی من خودم میانگین ترازمو ۵۸۰۰بود سال نهم این حدودا

که البته به نتایج قلم چی بها نده چون اولا آخرای سال که آزمون شبیه ساز تیزهوشان برگزار می‌کرد من خودم همیشه نفر ۲ یا ۳ شهر بودم

و شهر ما کلا ۴ تا برای تجربی میخواست که نیوردم 

طرفم دیدم با تراز ۷۰۰۰ الان کنار من تو نمونه میخونه و یکی از کسایی که قبول شد تیزهوشان میانگین ترازش ۴۹۰۰ بود

من برای ریاضی و علوم خیلی سبز تیزهوشان رو زدم و هوش کمپلکس که البته هوش کاملا الکی زدم و فقط وقتمو ه ...

واقعا تراز ۷۰۰۰ قبول شده؟

خیلی ممنونم بایت راهنماییت

یکی هم درصد درس علوم و ریاضی هم میشه بگی اگه دوست داری و همچنین عمومی هاروهم