2777
2789
عنوان

پشت کنکوریارو حذف کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 68 پست
عح چی قبول شدی؟ اینا شگردشونه میخوان یه سریا رو حذف کنن دیگه انقدر پشت نمونن، یا هم میبینی یهو نظرشو ...

پرستاری

نمره هارو نگا اخه

اونم امسال که انقد سخت گرفتن

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگم الان قطعی دیگه فرصت ترمیمو ندادن؟! باز ننداختن تاریخ دیگه اعلام کنن؟ عجیبه واقعا به خاطر پولم ش ...

اعتراض کردیم دلیل تاپیکمم بر همینه میگم فردا جلسه دارن دعا کنین جواب بده اعتراضمون

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

من یه ترم دیگه تموم می کنم خیلی خودم راضیم ولی خانوادم پزشکی می خواستند اول راضی نبودند ولی الان راض ...

همون بهتر بابا

چند تا ویدئو تو یوتیوب دیدم

پزشکی اصلا اون بهشتی که فکر میکنیم نیست 

فقط دهن پر کنه

❌لطفا هر جا کامنت گذاشتم دیگه جواب ندین❌ کاربری غیر فعال می باشد

منابع درسات چی بودههههه انقد خفن شدن

میبینی که خفن نبوده باید بیشتر میخوندم🙂

کتابای فرمول بیست

پرستارینمره هارو نگا اخهاونم امسال که انقد سخت گرفتن

ای وایِ مننن

با این نمره ها اینجا چیکار میکنی دختر 

لابد کنکورتو خراب کردی که از پرستاری بیشتر نشده 

برو 11 و کنکورو بخون پاره کن امسال هررر چی بخوای دستت بازه خیالت راحته فقط تمرکزتو میزاری یازدهم. ماها باید 20 تا کتاب بخونیم خیلی فشرده تره ولی تو میتونی همون 10.11 تا رو جوری از الان بخونی که همه رو 19.20 بگیری 

اعتراض کردیم دلیل تاپیکمم بر همینه میگم فردا جلسه دارن دعا کنین جواب بده اعتراضمون

جلسه گذاشتن برای اعتراضا؟! 😂🤦‍♀️

ای وایِ منننبا این نمره ها اینجا چیکار میکنی دختر لابد کنکورتو خراب کردی که از پرستاری بیشتر نشده بر ...

ارزوهام داره به باد میره خدا ازشون نگذره میگه چون زیرساخت لازم بر برگزاری ازمون نداریم فرصت نمیدیم

جلسه گذاشتن برای اعتراضا؟! 😂🤦‍♀️

نه ما اعتراض کردیم از طریق توییتر و اینا به نماینده های مجلس زنگ زدیم که فردا که وزیر اموزش پرورشو دیدن بهش بگن اعتراضمونو

همون بهتر باباچند تا ویدئو تو یوتیوب دیدمپزشکی اصلا اون بهشتی که فکر میکنیم نیست فقط دهن پر کنه

من پسر خالم پزشکی می خونه 

اونم سال اول قبول شد 

از اونم مشورت گرفتم گفت باید به درس خوندن خیلی علاقه داشته باشی 

و الویتت باشه درس تو زندگیت 

ولی من درس دوست داشتم ولی نه به عنوان الویت دوست دارم کنار درس تایم آزادم داشته باشم 

و حتیدانشگاه هم اونا هر روز می رفتند ولی ما نسبتا تایم دانشگاهمون کمتره 

ارزوهام داره به باد میره خدا ازشون نگذره میگه چون زیرساخت لازم بر برگزاری ازمون نداریم فرصت نمیدیم

فوشای خوبی به ذهنم خطور نمیکنه 😂😶✨

ینی فرصت ترمیم ۱۲ نداریم دوزادهمم ۴۰ درصد کنکورهمثلا من پارسال نمره هام خوب شده اما امسال ممکنه تراژ ...

بخاطر ترمیم این حرفو میزنی؟ کل کنکور که این نیست چرا اینجوری عنوان زدی استرس وارد میکنی به پشت کنکوریا