2777
2789
عنوان

پشت کنکوریارو حذف کردن

315 بازدید | 68 پست

یه مصوبه دادن که پشت کنکوریا هیچجوره نمیتونن قبول شن(اونایی که سال اولشونه میتونن) ما اعتراض داریم میکنیم فردا وزیر داره میره مجلس توروخدا دعا کنید🙂

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ینی چییییییییی؟

ینی فرصت ترمیم ۱۲ نداریم 

دوزادهمم ۴۰ درصد کنکوره

البته کسایی که ترمیم نکردن میتونن

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

چطوری حذف کردن چیکار کردن ک نتونن قبول شن پشت کنکوریا

ینی فرصت ترمیم ۱۲ نداریم 

دوزادهمم ۴۰ درصد کنکوره

مثلا من پارسال نمره هام خوب شده اما امسال ممکنه تراژم خیلی افت کنه چون فرصت ترمیم نمیدن

البته کسایی که ترمیم نکردن میتونن

ینی فرصت ترمیم ۱۲ نداریم دوزادهمم ۴۰ درصد کنکورهمثلا من پارسال نمره هام خوب شده اما امسال ممکنه تراژ ...

یعنی پشت کنکوریایی که سال دوم پشت کنکور بودنشونه

ولی قبلا از فرصت ترمیم استفاده نکردن

از کنکور حذف نمیشن و مشکلی که گفتید رو ندارن درسته؟

من سال دومه که پشت کنکورماصلا تا حالا ترمیم معدل نکردم یعنی امسال نمیتونم ترمیم کنم؟! 😐💔

ترمیم نکردی میتونی

یعنی پشت کنکوریایی که سال دوم پشت کنکور بودنشونهولی قبلا از فرصت ترمیم استفاده نکردناز کنکور حذف نمی ...

نه

همینه می گند بهتره سال اول هرچی قبول شدی بری 

از یه لحاظ بهتر بچه هایی که دوازدهم هستند رقیبشون کمتره راحت تر قبول میشند 

ولی برای شما بد شده 

مشکل از اینه یه قانون ثابت نیست هر سال یه قانون می زارند

یعنی پشت کنکوریایی که سال دوم پشت کنکور بودنشونهولی قبلا از فرصت ترمیم استفاده نکردناز کنکور حذف نمی ...

تو چرا سال اول ترمیم نکردی؟

❌لطفا هر جا کامنت گذاشتم دیگه جواب ندین❌ کاربری غیر فعال می باشد

همینه می گند بهتره سال اول هرچی قبول شدی بری از یه لحاظ بهتر بچه هایی که دوازدهم هستند رقیبشون کمتره ...

عزیزم خب چیکار کنم علاقه نداشتم