باوان84 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 1859 عنوان پشت کنکوریارو حذف کردن 308 بازدید | 68 پست یه مصوبه دادن که پشت کنکوریا هیچجوره نمیتونن قبول شن(اونایی که سال اولشونه میتونن) ما اعتراض داریم میکنیم فردا وزیر داره میره مجلس توروخدا دعا کنید🙂 لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚 دیروز | 23:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
میتوز عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 5535 چطوری حذف کردن چیکار کردن ک نتونن قبول شن پشت کنکوریا اره ۵۰ درصد کنکور تقریبا گرفتن از پشت کنکوریا
باوان84 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 1859 ینی چییییییییی؟ ینی فرصت ترمیم ۱۲ نداریم دوزادهمم ۴۰ درصد کنکورهالبته کسایی که ترمیم نکردن میتونن لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚
باوان84 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 1859 چطوری حذف کردن چیکار کردن ک نتونن قبول شن پشت کنکوریا ینی فرصت ترمیم ۱۲ نداریم دوزادهمم ۴۰ درصد کنکورهمثلا من پارسال نمره هام خوب شده اما امسال ممکنه تراژم خیلی افت کنه چون فرصت ترمیم نمیدنالبته کسایی که ترمیم نکردن میتونن لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚
ساقی_نی_نی_سایت عضویت: 1403/08/23 تعداد پست: 1086 من سال دومه که پشت کنکورماصلا تا حالا ترمیم معدل نکردم یعنی امسال نمیتونم ترمیم کنم؟! 😐💔 ❌لطفا هر جا کامنت گذاشتم دیگه جواب ندین❌ کاربری غیر فعال می باشد
mwj عضویت: 1402/09/29 تعداد پست: 288 ینی فرصت ترمیم ۱۲ نداریم دوزادهمم ۴۰ درصد کنکورهمثلا من پارسال نمره هام خوب شده اما امسال ممکنه تراژ ... یعنی پشت کنکوریایی که سال دوم پشت کنکور بودنشونهولی قبلا از فرصت ترمیم استفاده نکردناز کنکور حذف نمیشن و مشکلی که گفتید رو ندارن درسته؟
باوان84 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 1859 من سال دومه که پشت کنکورماصلا تا حالا ترمیم معدل نکردم یعنی امسال نمیتونم ترمیم کنم؟! 😐💔 ترمیم نکردی میتونی لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚
باوان84 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 1859 یعنی پشت کنکوریایی که سال دوم پشت کنکور بودنشونهولی قبلا از فرصت ترمیم استفاده نکردناز کنکور حذف نمی ... نه لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚
sahel00m عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 269 همینه می گند بهتره سال اول هرچی قبول شدی بری از یه لحاظ بهتر بچه هایی که دوازدهم هستند رقیبشون کمتره راحت تر قبول میشند ولی برای شما بد شده مشکل از اینه یه قانون ثابت نیست هر سال یه قانون می زارند
ساقی_نی_نی_سایت عضویت: 1403/08/23 تعداد پست: 1086 یعنی پشت کنکوریایی که سال دوم پشت کنکور بودنشونهولی قبلا از فرصت ترمیم استفاده نکردناز کنکور حذف نمی ... تو چرا سال اول ترمیم نکردی؟ ❌لطفا هر جا کامنت گذاشتم دیگه جواب ندین❌ کاربری غیر فعال می باشد
باوان84 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 1859 همینه می گند بهتره سال اول هرچی قبول شدی بری از یه لحاظ بهتر بچه هایی که دوازدهم هستند رقیبشون کمتره ... عزیزم خب چیکار کنم علاقه نداشتم لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚
mwj عضویت: 1402/09/29 تعداد پست: 288 نه ببخشیدگلممنظورتو نفهمیدم از نهمیشه لطفا توضیح بدی برام بازمببخشید❤️