2777
2789
عنوان

بیایید خاستگاری برادرم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 50 پست
خونه باباش حسرت کشیده آخه مگه شوهر خداست

دانشگاه رفتن شده الان خیلی کار شاخی 

خب شاید دولتی قبول میشد 

نیاز ب پول داداش گشنه تو نداش

عاشق رضا پروانه ..ی صلوات بفرس یکی با معرفت مثل رضا پروانه قسمتم باشهههه🥰🥰🥰

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ولی کلا چرا الان یه سری مردا ازت طلب دارن بابت سبک زندگیت؟بابا خب یارو شاید خونوادش محدودش میکنن،یا ...

ببخشید من کاربری شما خیلی دوس دارم 

ولی خب خانوادش محدودش کردن 

ایشونم مخالف بوده 

گرچه یکم رک گفته 

ولی خب بهتره اینکه قول بده و عمل نکنه 

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
خوش شاید دختره خانوادش نذاشتن درس بخونه امیدش این بوده بعد ازدواج بتونه بخونهاخه دیدگاه برادر شماهم ...

نه اصلا خیلی از دخترا برا اینکه کم نیارن میگن

مثلا زن عموی من خیلی میگفت من میرم سراغ کار و...

حتی الکی به ما سپردن براش پیدا کنید

یه سری در خفا به بابام گفتم ک به داداشش بگه

گفتم زنش اصلا از رفتاراش و ... مشخصه نمیخواد کار کنه

مونده توی رودرواسی حرفایی ک اولش میزده

به داداشت یه جور بفهمون و....

خلاصه اخر بابام با عموم فهموند یه جوری

قبل اینکه داستانی شه

باشهاما شخصیت ی زن لیسانسه بهتره از دیپلمه

خب چرا رفتين خواستگارى يه دختر ديپلمه؟!

مثل اره اى كه تو كنده درخت گير كرده.نه ميشه درش آورد،نه ميشه بريد.                                                         حكايت بعضى آدماس🤦🏻‍♀️
خوش شاید دختره خانوادش نذاشتن درس بخونه امیدش این بوده بعد ازدواج بتونه بخونهاخه دیدگاه برادر شماهم ...

قبلا🤣پسره غیرتی بازی درمیورد خرج خونه گردنش بود الان یارو از اون زرنگاس ک از دختره هم بیرون کار بکشه هم تو خونه به بچه داری خونش برسه 😂من جا دختره بودم شیرینی میکوبیدم تو سرش میگفتم هری خوش گلدی