2777
2789
عنوان

داداشتون بهتون وابسته هست

94 بازدید | 18 پست

داداش من ۱۹ سالشه دانشجو منم ۲۶ پرستار وقتی دیر میام خونه میبینم کلی بهم زنگ زده نگرانم شده وقتی میام بغلم میکنه پیشونیم میبوسه 

سر سفره هم بیشتر گوشت میده به من خودش کمتر برمیداره

هر وقت هم تو خونه من و میبینه قربون صدقه بوسم میکنه

یا چیزی میخوام بخرم میگه خودم حساب میکنم

نمیدونم این وابستگی خوبه یا نه فکر کنم چون از بچگی باهم مثل رفیق بزرگ شدیم انقدر وابسته دوستم داره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شدیدا بهم وابستس

اون از من هفت سال بزرگتره

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

اینجوری نیستیم. ازدواج کنه کم رنگ تر میشه خودت اذیت میشی بعد

۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶

خوشحالم براتون

رابطه من با داداشام خیلی غریبه طورِ

در حد سلام علیک

مادرم کاری داشته باشه،جایی بخوام برم ی وقتایی ببرنم

همین

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.