2777
2789
عنوان

سرنوشت دخترعمم که با شوهرخالم ازدواج کرده بود

| مشاهده متن کامل بحث + 6180 بازدید | 118 پست
بگو که ابلفز زده تو کمرشون شاید دلم خنک شه

نه بابا کجا میزنه یکی ار فامیلای من بچه دومش رو که زایمان کرد شوهرش بهش گفت هر چی میخوای بهت میدم فقط برو بیرونش کرد رفت با زن متاهلی که باهم دوست شده بودن همونو گرفت هر روزم دارن خوشبخت تر میشن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان چند روز پیش شوهرخالم رفته سراغ خالم و گفته ازدواج کنیم ودوباره فقط به خاطر دخترم سلما

به خالم‌گفته قول میدم بعد ازدواج باهات اونو طلاق بدم

انگار میخواد این وسط حداقل یکیو داشته باشه اینو طلاق میدم تورو میگیرم تو طلاق میدم اینو میگیرم

ولی خب خاله من الان واسه خودش رندگی خیلی خوبی تشکیل داده و خواستگارای خوبی داره 

در نهایت بدبختیش مونده برا دخترعمم که مجبوره بسازه

اگه یه جاهایی به جای دختر عمه دختر خاله نشوتم حواسم نبوده چون اسماشونو نیاوردم ممکنه حواسم‌پرت شه

نه بابا کجا میزنه یکی ار فامیلای من بچه دومش رو که زایمان کرد شوهرش بهش گفت هر چی میخوای بهت میدم فق ...

مطمئن باش هنوز زمانش نرسیده خدا میبره بالای بالا بعد یهو تو اوج میکوبه زمین وقتش که رسید بدجور تاوان میدن