2777
2789

فقط اینقد 🤏🏽مونده تااااا جررررت 🔪🪓🧨💣⚔️بدم پس لطفا دست پر بیا خونه

اگه اومدی و گفتی تو که مااادر نیستی امروز روز مادره هرچی دیدی از چشم خودت دیدی 😎💣

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

روز زنه مگه روز مادره

شیرین بهانه بود! فرهاد تیشه می‌زد تا نشنود صدای مردمانی را که در گوشش زمزمه می‌کردند دوستت ندارد@@@@@@@@●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد@

ول کنید توروخدامنم که مادرم همسرم زنگ زد گفت پاشو بریم یه چی بخرم برات گفتم نمیخواددیگه مگه روزش مهم ...

وقتی گفته باید میرفتی بنظرم

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

برای مادرم و خاهرم ( با خواست من) کادو داد. من که با کادو ندادنش کنار اومدم تا اینکه گفت باید برای خاهرم که جای مادرمه و برام مادری کرده هم کادو میگرفتم.

من که ازش ناامید شدم. اولشم گفتم روز زن همش تاکید داره روز مادره

به نظرتون حق دارم ناراحت بشم یا نه؟ چجوری برخورد کنم؟

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را