2777
2789

میگفت که اون مادره ... امسال با مامانم قهر بودم فقط براش روسری فرستادم زنگ نزدم . 

منم موقع خواب به شوهرم گفتم من تو این زندگی کلی فداکاری کردم دریغ از یک دلخوشی... برگشت گفت مگه تو برای مادرت چی خریدی ....

گفتم اگر اونقدر که من برای تو فداکاری کردم مادرم میکرد الان تاج سرم بود

گفت...

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

گفت الان دستم خالیه وقت بده برات میخرم گفتمش من که میدونم اونقدرام خالی نیستی .... فردا کار مهمی داره منم رفتم همه کارتهام از ماشینش برداشتم از این ببعد بزار تنها ادامه بده . قرار هم بود صبح باهاش برم سفر کاری ولی نمیرم

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حس میکنم بدشانسترینم

هعی خواهر خودت برای خودت کادو بخر خودتو بغل بگیر

وقتی مجرد بودم همینکارو میکردم اما میگفتم یروزی این جشن تک نفره تموم میشه ...نشد بدتر شد.... خودم هم خودمو تنها گزاشتم

هعی خواهر خودت برای خودت کادو بخر خودتو بغل بگیر

ادم آروم نمیشه

حداقل برای من ک اینطوره

امروز کیک پختم با بچه هشت ماهم آهنگ گذاشتم رقصیدم ک مثلا ی جشن دونفره با پسرم باشه حالم خوب بود تا وقتی ک شوهرم اومد ن تبریک ن کادو غم عالم ریخته شد تو دلم 

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم 
ادم آروم نمیشهحداقل برای من ک اینطورهامروز کیک پختم با بچه هشت ماهم آهنگ گذاشتم رقصیدم ک مثلا ی جشن ...

تنها نیستی منم مثل خودت شوهرم یه تبریک خالی نگفت چه برسه به کادو 

همکارام ازم پرسیدن کادو چی گرفتی گفتم هیچی تعجب کردن همه شون پز میدادن کادو گرفته بودن خیلی حالم بدشد کلی گریه کردم حس میکنم داشتن منو مسخره میکردن 

ادم آروم نمیشهحداقل برای من ک اینطورهامروز کیک پختم با بچه هشت ماهم آهنگ گذاشتم رقصیدم ک مثلا ی جشن ...

ببخشید 

وای من فکر میکنم اینجور مردها  انگار عقده ای چیزی دارن 

والا یه کیلو شیرینی چیزی حداقل

ببخشید وای من فکر میکنم اینجور مردها انگار عقده ای چیزی دارن والا یه کیلو شیرینی چیزی حداقل

ینی ۲۰۰ تومن ته جیبشون نیست ی تیشرت ی شاخه گل ی کیلو شیرینی 

اصلا هیچی ندارن زبون ک دارن اونو بچرخونن

تنها نیستی منم مثل خودت شوهرم یه تبریک خالی نگفت چه برسه به کادو همکارام ازم پرسیدن کادو چی گرفتی گف ...

من الکی ب مامانم گفتم پول داد🙂