2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رشته های مذهبی رو دوس داری یا نه؟

اگر داری میتونی رشته هایی مثل علوم قران و حدیث رو تو دانشگاه های مذاهب اسلامی که بدون شهریه هستن بخونی.با سوابق تحصیلی انتخاب رشته میکنن تو مرداد

الان برو ثبت نام کن تا سه شنبه وقت داری سریغچع ثبت نام کن امسال همه قبول میشن تعداد صندلی ها بیشتر ا ...

من یه واحد افتاده دارم که باید خرداد پاسش کنم

میتونم شرکت کنم؟؟ 

البته با 28سال سن که دیگه سن فرهنگیان گذشته برام

دارم میرسم 23 خب کتاب دست دوم ک تستاشو زده. اشکال نداره؟

نه کنکوریا است نمیزنن تو خود کتاب یه برگه و دفتر و پاسخ نامه چیزی دارند

چون کتاب باید مرور و رفع اشکال بشه نمیزنن من خودم نزدم کتابامم دست دو بودن که توشون نزده بود کسی

فقط حواست به سال انتشارش باشه  که کتابا تغیر نکرده باشه

من خودم ۳ بار کنکور دادم🥲😂💪

نگران نباش عزیزم اگر میخوای بخونی و کمکت کنم میتونی آیدی روبیکاتو بدی تا کمکت کنم

بشین بخون واسه انسانی خوب بخونی زیر ۱۰۰۰ میشیدرسایی هم که مشکل داری کلاس انلاین شرکت کن

کنکور کی هست؟ میرسم بهش؟ اصلاااا نمیدونم برا کنکور چجوری باید بخونم مخصوصا اون اقتصاد مزخرفشو.

من یه واحد افتاده دارم که باید خرداد پاسش کنممیتونم شرکت کنم؟؟ البته با 28سال سن که دیگه سن فرهنگیان ...

ما یه همکلاسی داریم ۴۰ سالشه

زنه الان داره درس میخونه از همه هم مشتاق تره 

خواهرش استاد دانشگاهه

توام بخون و ناامید نباش

کنکور کی هست؟ میرسم بهش؟ اصلاااا نمیدونم برا کنکور چجوری باید بخونم مخصوصا اون اقتصاد مزخرفشو.

اقتصاد یه تک درسیه که با کلاس راحت رو ۷۰ میتونی حساب باز کنی

اردیبهشت و تیر

ولی اگه نرسیدی هم واسه سال دیگه شرکت کن 

واسه ایجاد سابقه هم انسانی هر چی نهایی بدن بخونی همون تو کنکور میاد مثل تجربی پیچیده نیست

🏃🏻‍♀️