2777
2789
عنوان

کسی میدونه علت درد بالای سر چیه

57 بازدید | 13 پست

دقیقا بالای بالا

کاسه سرم

یهو درد میگیره خوب میشه خودش 

الان سه هفته اس اینطوره

مثلا در روز یکی دوبار

بعضی روزا بیشتر

یهو بالا کاسه ی سرم شبیه گرفتگی و فشااار 

بعد خوب میشه

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قند یا چربی بالا نیس؟

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)

قند یا چربی بالا نیس؟

فکر نکنم عزیزم ولی خوب حتما یه دکتر نمغز اعصاب رو برای چکاپ و آزمایش

ممکنه چیز خطرناکی باشه

استرس گرفتم

ممکنه چیز خطرناکی باشهاسترس گرفتم

نه عزیزدلم 

اصولا فشار عصبی باعث اینجور سردرد ها میشه 

ولی خوب میگم چکاپ بده ببین قند چربی فشار خون نداری

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
نه عزیزدلم اصولا فشار عصبی باعث اینجور سردرد ها میشه ولی خوب میگم چکاپ بده ببین قند چربی فشار خون ند ...

اره حتما میرم

فشار عصبی ک یک ماهه اخیر روم بود به شدتتتتت افتضاحححح بود

هفته ای دوبار حداقل پنیک شدم

هنوزم رفع نشده

اره حتما میرمفشار عصبی ک یک ماهه اخیر روم بود به شدتتتتت افتضاحححح بودهفته ای دوبار حداقل پنیک شدمهن ...

پس مال همونه

دمنوش های آرامش بخش مثل بابونه گل گاوز بان و مدیتیشن انجام بده

پس مال همونهدمنوش های آرامش بخش مثل بابونه گل گاوز بان و مدیتیشن انجام بده

دارو ارامبخش هم میخورم اروم نمیشم

مرسی🙏🏻

دارو ارامبخش هم میخورم اروم نمیشممرسی🙏🏻

دادوها هم. زیادی خوب نیستن گلم 

گاهی یه دمنوش یا خواب کافی یا ورزش یا یه فیلم حال آدم رو بهتر میکنه

فدات

دادوها هم. زیادی خوب نیستن گلم گاهی یه دمنوش یا خواب کافی یا ورزش یا یه فیلم حال آدم رو بهتر میکنهفد ...

بله درسته

نگران سونو سینمم 

باید تکرار کنم

توده و ترشح دارم

برا همین حالم خیلی بد

بله درستهنگران سونو سینمم باید تکرار کنمتوده و ترشح دارمبرا همین حالم خیلی بد

نگران نباش گلم 

ان شالله چیزی نیستش

فکرشو نکن

ترشح ممکنه از پرولاکتین بالا باشه

توده چی بوده؟