2777
2789
عنوان

کارت هدیه داد بی‌ذوق❗️

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 34 پست
اگه بدونی چقد با خانوادش اذیتم می‌کنه نظرت عوض میشد تو عمرش هدیه نداده درآمدش عالییه همرو میده ب داد ...

ای وای خدابهش عقل بده واقعاچرامردا عقل ندارن بجای اینکه خرج زنشون کنن به خانوادشون خرج میکنن 

بی مصرفا

لطفاواسه خونه دارشدنمون یه صلوات بفرستین خداخیرتون بده
ای وای خدابهش عقل بده واقعاچرامردا عقل ندارن بجای اینکه خرج زنشون کنن به خانوادشون خرج میکنن بی مصرف ...

دقیقا 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه بدونی چقد با خانوادش اذیتم می‌کنه نظرت عوض میشد تو عمرش هدیه نداده درآمدش عالییه همرو میده ب داد ...

چراااا اصلا باهاشی پس از اول همین بود؟

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

چراااا اصلا باهاشی پس از اول همین بود؟

اون موقع نداشت فک میکردم نداره الان داره و خسیس چ و ننشم دور بودن الان. اون ن شهر من کاش خبرشون میومد.

اگه بگم همون هدیه روز زنشو امشب پس گرفت باورتون میشه چ دیونه و روانیه ..

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک
توهم ناشکری نکن حداقل به توپول داده حالاکم یازیاد

پست بالاترمو بخون...ببین من جنس  و ذات گداشو میشناسم ک گفتم.