2777
2789
عنوان

طلایی که مرد میخره مال کیه

167 بازدید | 15 پست

شوهرم کارمند منم خانه داره شوهرم خیلی اهل پس اندازه 

هر پولی غیر از خرجی خونه دستش میاد زنگ میزنه به من که آماده شو بریم طلا بریم با پسند من و به اسم من میخره به همه هم حتی جلو خانوادش میگه طلا برای خانومم خریدم 

ولی به یه مبلغ قابل توجهی که میرسه ملک یا ماشین میخره به اسم خودش 

حالا با اینکه همش پول خودشه 

به نظرتون من حقی ندارم؟

با دعوا ها و اصرار مم دو دانگ یه 207 زد بنامم 

ولی بعدش خون منو کرد تو شیشه ازم پس گرفت مدتیه هیچی نگفتم 

البته ماشین کلا زیر پای منه

و کرایه خونه جدید رو برای من میریزه اما هیچی به اسمم نیست دام قرص نیست بخدا من خیلی بیشتر زحمت این زندگی رو کشیدم الان یک هفته اس مریضه چه هاااااا که براش نکردم دریغ از اینکه یکی یه لیوان آب بده دستش 

حقی ندارم؟؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مال خودش خواهر هرچی ک بخرن از اول ازدواج حلقه انگشتر هرچی ....برای خودشون هست برای همینه دلم گرم نیست ب هیچی طلاهایی ک برام آوردن انداختم تو جعبه حتی حلقه هم دستم نمیکنم 

عزیزم امیدوارم ۱۲۰ سال درکنار هم خوب و سلامت زندگی کتید و از داشته هاتون لذت ببرید 

واقعا جه اهمیتی داره که به نام کی باشه 

این حرفا برای زندگی که توش ثبات نیست 

من نمیگم به نام مرد باشه همش یا زن 

میگم اگر زندگیتون آرامش داره و به عم متعهدین فرقی نداره مال کی باشه لذتشو ببرید 

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟
والا حساسم کردین،حالا اونایی ک دهه ۸۰ یا اوایل ۹۰ خریدم فاکتوراشون نیست خراب شدن و ... حالا برام مشک ...

نه عزیزم چه مشکلی، کلا میگن فاکتور به نام خانم باشه خیالش راحتتره، اون فاکتوراییم که خراب شدن که دیگه مهم نیست به اسم کی بودن

برای من زیاد فرقی نمیکنه این مسائل، چون اگه با همسرم بریم خرید دوس ندارم تا خودش هست اسم منو بگه توی فاکتور بنویسن، احساس میکنم شانش پایین میاد، حتی رفتیم حلقه خریدیم اسم خودشو برای حلقه‌ش گفتم نوشتن ولی خودم تنها باشم اسم خودمو میگم