کاش با خوبیامون بقیه رو شرمنده کنیم و دنیارو قشنگتر کنیم
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗 من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️. اول اسمامونو کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.
من مادرشوهرم مثل یه مادر که بچه شو دعوا میکنه هرچند وقت یبار دعوام میکنه وکلی تیکه میندازه یه روز قهره یه روز اشتی با اینکه هزاران بار دلموشکسته امروز تو کارتم ۱تومن بیشتر نداشتم رفتم براش کادو خریدم بردم انقدر خوشحال شد اونوقت شما مادرشوهرت بنده خدا زنگ زده که اصلا وظیفش نبوده بعد تازه تبریکم نگفتی ایندفه حقو به مادرشوهر میدم کارت خیلی زشت بود
ههیچکس مادر نمیشه مادر دلسوز ادمه ولی اون دل آدمو میسوزونه کاراش یادم میگیره اتیش میگیرم حتی پدر ماد ...
درسته...منم مادرشوهرم بیشتر دختراشو میخواست تا منو جاریمو ولی تو ختمش و کاراش فقط ما دوتا همه چیو راست و ریست کردیم .اما در کل مادرشوهرم هم خوب بود و هیچ مشکلی واقعا نداشتیم بعضی ها رابطشون زیاد خوب نیست ولی این حد بدجنسی و لی احترامی هم در خور شخصیت ی زن نیست .من از بی احترامی ب شدت متنفرم از طرف هر وی باشه