2777
2789
عنوان

بچه های یازدهم تجربی ریاضی بیاین

67 بازدید | 20 پست

بچه ها من دخترم نمراتش توی دریای تخصصی ۲۰ نهایتاً ۱۹.۵-۱۹.۷۵ عه و زیر ۱۸ نیومده تا حالا 

و عمومی هارو هم زیر ۱۹ نمیاره 

ولی امروز امتحان تاریخ نمره خوبی نمیگیره و گفتش قاطی کرد مطالب و ۱۷ میگیره در حالیکه هم کلاسیاش بالا ۱۹ میشن

روش مطالعتون واسه تاریخ چجوریه 

دخترم چجوری نمره خودشو بالا ببره 

و اینکه نمره ۱۷ برای این درس در جه سطحیه 

تاریخ برا رشته تجربی و ریاضی زیاد مهم نیست 

یه درس دیگه رو نمره زیاد بیاره حله 

من آنشرلی ام با موهای قرمز که آخر اسمش یه ه داره 🥺❤️شاید زیبا نباشم ولی خب منم  خدا آفریده دیگه یه فن آنشرلی دارم 😂💚 مامان یه دختر خوشمل شر و شلوغ که به باباش رفته  🎨😂  دختر ناز من همیشه یادت باشه من تو رو تو این دنیا از همه بیشتر دوس دارم گل ناز من 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فقط میتونم بهتون بگم دست از مقایسه کردن و کنترل کردن درسی دخترتون بر دارید

ن تنها کمکی بهش نمیکنه اینکار بلکه بهش آسیب میزنه

تاریخ هم اصلا درس مهمی نیست که بخواد واسش استرس بکشه

ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿

تاریخ برا رشته تجربی و ریاضی زیاد مهم نیست یه درس دیگه رو نمره زیاد بیاره حله

دخترم همه رو بلد بود 

من کارشناسی تاریخ دارم و کمکش کردم 

همه رو بلد بود 

ولی نمیدانم جرا قاط زد

دخترم همه رو بلد بود من کارشناسی تاریخ دارم و کمکش کردم همه رو بلد بود ولی نمیدانم جرا قاط زد

اشکال نداره پیش میاد عزیزم 

من آنشرلی ام با موهای قرمز که آخر اسمش یه ه داره 🥺❤️شاید زیبا نباشم ولی خب منم  خدا آفریده دیگه یه فن آنشرلی دارم 😂💚 مامان یه دختر خوشمل شر و شلوغ که به باباش رفته  🎨😂  دختر ناز من همیشه یادت باشه من تو رو تو این دنیا از همه بیشتر دوس دارم گل ناز من 

فقط میتونم بهتون بگم دست از مقایسه کردن و کنترل کردن درسی دخترتون بر داریدن تنها کمکی بهش نمیکنه این ...

عمرا مقایسه‌ش کنم 

اصلا دوست ندارم حس ناکافی بودن بهش بدم و هرگز ندیدم 

اما اون خودشو مقایسه می‌کنه با بقیه و این اذیتش می‌کنه و منم اذیت میکنه

تاریخ برا رشته تجربی و ریاضی زیاد مهم نیست یه درس دیگه رو نمره زیاد بیاره حله

دخترم همه رو بلد بود 

من کارشناسی تاریخ دارم و کمکش کردم 

همه رو بلد بود 

ولی نمیدانم جرا قاط زد

شاید سر جلسه حواسش پرت شده یا هرچی 

تاریخ تو نهایی ضریبش خیلی پایینه 

اگه دخترتون صرفا این سری به خاطر قاطی کردن و حواس پرتی اشتباه جواب داد که هیچی 

ولی اگه می‌بینید استعدادی توش نداره بگید تمرکزش بزاره رو درسای مهم تر تاریخ همین یک ساله هیجای دیگه هم نیست 

و ۱۷ هم خوبه دیگه 

شاید سر جلسه حواسش پرت شده یا هرچی تاریخ تو نهایی ضریبش خیلی پایینه اگه دخترتون صرفا این سری به خاطر ...

معدلش پایین میاد🥲

خیلی درس میخونه و یاد هم میگیره 

اینطوری که خودش میگه وقتی سر جلسه رفت همیشه بین دو جواب شک می‌کنه و دقیقا اونی که غلطه رو مینویسه و بعد خودشو سرزنش می‌کنه نمیتونم چیکار کنم منم همراه گریه میکنم دلم میسوزه براش صبح و شب بیداره امروز حالش بد شد چون نخوابید کل شبو

نه عزیزم میگم که ارزشش خیلی پایینه 

یعنی از اول ضریب محیط زیست خیلی پایینه بعدم تاریخ 

همون نمودار و چارت بکشه براش فک کنم کمکش کنه 

با همچین تلاش و نمراتی که میگید حتما موفق میشه بیخودی خودتونو ناراحت نکنید 🥲