2777
2789
عنوان

از ترس سکته میکنم

52 بازدید | 4 پست

تو خونه من و مامانم زندگی میکنیم صبح امتحان داشتم و مادرم سرکار میخواست بره اینم بگم که کل خونه رو تمیز کرده بودیم و خونه تکونی کرده بودیم بعد من از امتحان اومدم دیدم اتاقم کنار دیوار بقل بالشتم رو تخت یک تیشرت زنونه مشکی برعکس شده تقریبا تا خورده و مچاله شده هست صبر کردم مادرم بیاد

لباس برای من نیست برای مادرم هم نیست کسی مهمون نیومده خونمون و هیچ کسی تردد نداشته تو خونمون

امکان داره کسی کلید خونه رو داشته باشه وقتی نیستیم بیاد؟ یا جن؟؟؟؟

فقط خودت و مادرت زندگی میکنین؟

کسی مهمونی نیومده خونتون لباس عوض کنه؟

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵

شاید لباس قدیمیته.

مطمئنی واسه خودت نیست؟

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه هیچکسسس

ببین چون میگی خونه تکونی کرده از اون ته های کمد لابد درآورده توام یادت نیست این لباسو

یا خیلی قدیم مهمون داشتین لباسشو یادش رفته ببره توام گذاشتی تو کمدت مادرت خونه تکونی کرده پیدا شده.

به دلت بد راه نده عزیزم.

دزد نمیاد لباس عوض کنه تو خونه شما