2777
2789
عنوان

امروز چتشو دیدم باهاش ک حذف نکرده هنوز

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 18 پست
تک نیت بگیر هم ۳۵ تومنه هم اینکه خیلی زودتر از بقیه ف ا ل هاش برات انجام میده من ف ا ل های دیگه رو چ ...

خواهر جون تک نیت چجوریه؟؟؟ میخوام همه چیزو بم بگه ک ب دختره حس داره یانه و ایندم باش چجوریه تو تک نیت میگ؟

خواهر جون تک نیت چجوریه؟؟؟ میخوام همه چیزو بم بگه ک ب دختره حس داره یانه و ایندم باش چجوریه تو تک نی ...

تک نیت یعنی جوابه فقط یک نیتت رو میده مثلا “ حس دوست پسرم آقای فلان به اکسش چیه ؟ “ 

ف ا ل های دیگش که کلی هستن و خیلی زمان میبره تا برات انجام بده ولی اگه عجله نداشته باشی کلی بگیری قطعا بهتره 

ف ا ل توسط همکارم نگیر ( البته من تجربه پیششون ندارم نمی‌دونم کارشون درسته یا نه ) بگو خودتون میخوام برام انجام بدین 

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تک نیت یعنی جوابه فقط یک نیتت رو میده مثلا “ حس دوست پسرم آقای فلان به اکسش چیه ؟ “ ف ا ل های دیگش ک ...

مرسی عزیزم خدا خیرت بده بش پیام دادم دستت دردنکنه لطف کردی فرستادی🥲❤️

مرسی عزیزم خدا خیرت بده بش پیام دادم دستت دردنکنه لطف کردی فرستادی🥲❤️

قربونت برم انشاالله هرچی به صلاحته برات اتفاق بیوفته 🫂❤️

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻