2777
2789
عنوان

کسایی که وسواس بیماری دارن

56 بازدید | 4 پست

لطفا با توجه به اینکه میدونم استرس منو درک میکنید 

لطفا برید جلوی آینه ببینید آیا دو تا لوزه تون هم اندازه آن یا یکیش بزرگ تره انگار مثلا ورم داشته باشه 😅 

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به خدا حال ندارم ولی وسواس مریضی منو داغون کرده فکر میکنم همه ایدز دارن

منم همه انواع وسواس رو تجربه کردم 

یه چند وقتی بود یکی از لوزه هام بزرگ تر بود مثلا از پارسال اینا ولی اهمیت نمی دادم  اما از وقتی سرما خوردم یکم گلو درد یه طرفه دارم میگم نکنه دور از جون چیزی باشه 

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
منم وسواس بیماری دارم متاسفانه

خیلی بده واقعا 

شما لوزه هاتون اندازش برابره؟