2777
2789

از وقتی دانشجو شدم تحمل رفتار های پدرمو ندارم ، پدرم واقعا آدم خوبیه ولی خیلی دیکتاتوره،  همش میگه حرف باید حرف من باشه ، علت حرفهایی که میزنه یا کارایی که میکنه رو نمیگه و منو دیوونه میکنه، توی شب یلدا وسط جمع دلمو شکست ، جوری رفتار میکنه انگار من بچم و چیزی بلد نیستم ، به قدری نمیتونم تحمل کنم که بعضی وقتا فکر میکنم ای کاش یه خواستگار خوب بود باهاش ازدواج میکردم میرفتم خونه خودم ، بعضی وقتا میگم نه این کار اشتباهه، خیلی درمانده هستم اشکم دم مشکمه خیلی افسرده شدم حالم خوب نیست ابدا...

یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم 

کاملا درکت میکنم ولی باید خیلی برات مهم نباشه گاها برای منم پیش اومده ولی جدیدا یاد گرفتم نادیده بگی ...

نمیتونم نادیده نگیرم

میریزم تو خودم ، به جنون رسیدم

یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.