2777
2789
عنوان

بچه ها من یهو وسط دعوا خندم میگیره اه ماجرای امروززز😂😨😩😭

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 42 پست
خوش خنده باشی عزیز

نه در مواقع عادی نمیخندم زیاد 😂

فدات قشنگم 🌹🙏🏻

و‌ ما زمستان سرد دیگری راسپری خواهیم کرد باعصیان بزرگی که درونمان است وتنها چیزی که گرممان میدارد اتش مقدس امیدواریست '''🌀 ''''ترجیح میدم تلخ هیچکس پسند باشم تا شیرین مگس پسند''''(درخواست دوستی ممنوع)               

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منه خاکبرسر تو دعوا با شوهرم اینجوری ام فکر کن دارم منفجر میشم از عصبانیت شوهرم با حرص و کفر نگاهم میکنه من از خنده غشششش میکنم خیلی بده واقعا یه بار تو دعوا تمام ظرفامومو با جا ظرغی داشت پرت میکرد تو راپله من افتادم زمین از خنده غشششش کردم حالا با شوهرم دعوامون بشه دور باشیم میگه تو داری منو روانی میکنی بخندی به ریش من و الان داری غش میکنی مطمئنم در صورتی که اصلاااا نمیخندم اون لحظه فقط حضوری خنده ام میگیره تلفنی اینا نه 

چه خوبی

لطف دارین شما 

و‌ ما زمستان سرد دیگری راسپری خواهیم کرد باعصیان بزرگی که درونمان است وتنها چیزی که گرممان میدارد اتش مقدس امیدواریست '''🌀 ''''ترجیح میدم تلخ هیچکس پسند باشم تا شیرین مگس پسند''''(درخواست دوستی ممنوع)               

من وسط دعوا نه تنها خندم میگیره بلکه قدرت تلکمم از دست میدم🗿🦥

من در این مورد طوطی ام 

ولی اگر خنده هام بزاره

😂😂😂وای من منم با داداشم بودم رفتیم بیرون بعد گفت برم کاپشن بردارم بریم بگردیم 😂اقا رفتیم کاپشن ب ...

یه‌بار همسایه ما باهامون تماس گرفت گفت پسرم تنهاست هرچی زنگ میزنیم بیدار نمیشه برید در بشکنید برید تو بلایی سرش نیومده باشه 

هیچی ما و چند از همسایه ها رفتیم و اون همه سر وصدا در شکوندیم با ترس رفتیم تو دیدیم لش افتاده رو تخت کلی تکونش دادیم پاشد خندید گفت عه چی شده😂

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
مثلا یکی داره هرچی از دهنش میرسه بهم میگه منم یه چیزی بهش میگم بعد خندم میگیره از این وضع وایییی🤣🤣 ...

من اومدم مشاوره بگیرم برا درمان 

نگو یه مشت همدرد افتادیم دور هم 😭😂

منه خاکبرسر تو دعوا با شوهرم اینجوری ام فکر کن دارم منفجر میشم از عصبانیت شوهرم با حرص و کفر نگاهم م ...

میدونی چرا چون دوستشون داریم منم فقط واسه شوهرم اینجوری ام تو بدترین حالتم خندم میگیره واسه بقیه اینجور نیستم 

دعوا چیه امروز تو دندون پزشکی بودم داشت دندون عقلم جراحی میکرد خیر سرم یکی بیرون عسطه بلند زد من تو ...

وایییی😂😂😂😂

منم این مدلی برام پیش اومده تو راهرو دانشگاه یکی خورد زمین 

من بخدا از قصدم نبود ولی نمیتونستم نخندم داشتم خفه میشدم

دوستام جمم کردن بخدا😂

وایییی😂😂😂😂منم این مدلی برام پیش اومده تو راهرو دانشگاه یکی خورد زمین من بخدا از قصدم نبود ولی نم ...

ببین دهنم پر سوزن و وسیله و ..‌ 

خندمم از ته حلقم می‌اومد با دهن باز کم موند خفه شم