2777
2789
شما ب چ بیماریهتیی فکر میکنی؟

داستان من طولانیه 

من اولش به سرطان و جوری بودم که روز ۵بار هم استفراغ میکردم دکتر مشکوک شد 

آزمایش دادم بازم گفت باید آندوسکوپی بشی گفتن سالمی 

تنفسم مشکل پیدا کرد اسپیرومتری و سی تی اسکن و سونو و... دادم همه‌جامو چک کردم گفتن سالمی 

کم‌کم به ام اس فکر میکردم تومور مغزی و...

الان اینجوری شدم به یه اختلال نادر فکر میکنم که کلا تو کره زمین ۶۰ نفر از ۲۷ خانواده اون رو داشتن یعنی همینقدر نادر!

اختلالی که باعث میشه فرد نتونه بخوابه و یه ایراد تو مغزش ایجاد میشه که باعث میشه فرد کم کم بمیره و هیچ درمانی هم نداره

و خب خیلی عذابم میده 

یه گاهی میگم نکنه ما بیهوش بشیم بریم دکتر اشتباه تشخیص بده مردیم همه میخندن میگن دکتر نتونه مرده یا زنده بودن رو تشخیص بده باید بره بمیره 

میگم نکنه تو آب غرق بشم و... 

امشب داییم داشت صحبت برادر زنش رو می‌کرد گفت تصادف کرد گفتن تموم کرده ولی دیدن دستش تکون خورده دیگه خاکش نکردن 

داییم همه چیزو با اغراق تعریف میکنه و همه چیزو کم و زیاد میکنه الانم میدونم خب هیچ دکتری الکی نمیاد بگه خاکش کنید ولی این طبق چه حسابی گفته 

همه اینا رو میدونم ولی بازم استرس دارم و حالم بد شد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما ب چ بیماریهتیی فکر میکنی؟

داستان من طولانیه 

من اولش به سرطان و جوری بودم که روز ۵بار هم استفراغ میکردم دکتر مشکوک شد 

آزمایش دادم بازم گفت باید آندوسکوپی بشی گفتن سالمی 

تنفسم مشکل پیدا کرد اسپیرومتری و سی تی اسکن و سونو و... دادم همه‌جامو چک کردم گفتن سالمی 

کم‌کم به ام اس فکر میکردم تومور مغزی و...

الان اینجوری شدم به یه اختلال نادر فکر میکنم که کلا تو کره زمین ۶۰ نفر از ۲۷ خانواده اون رو داشتن یعنی همینقدر نادر!

اختلالی که باعث میشه فرد نتونه بخوابه و یه ایراد تو مغزش ایجاد میشه که باعث میشه فرد کم کم بمیره و هیچ درمانی هم نداره

و خب خیلی عذابم میده 

یه گاهی میگم نکنه ما بیهوش بشیم بریم دکتر اشتباه تشخیص بده مردیم همه میخندن میگن دکتر نتونه مرده یا زنده بودن رو تشخیص بده باید بره بمیره 

میگم نکنه تو آب غرق بشم و... 

امشب داییم داشت صحبت برادر زنش رو می‌کرد گفت تصادف کرد گفتن تموم کرده ولی دیدن دستش تکون خورده دیگه خاکش نکردن 

داییم همه چیزو با اغراق تعریف میکنه و همه چیزو کم و زیاد میکنه الانم میدونم خب هیچ دکتری الکی نمیاد بگه خاکش کنید ولی این طبق چه حسابی گفته 

همه اینا رو میدونم ولی بازم استرس دارم و حالم بد شد

داستان من طولانیه من اولش به سرطان و جوری بودم که روز ۵بار هم استفراغ میکردم دکتر مشکوک شد آزمایش دا ...

منم سالها پیش بعد از دیدن فیلم طلا و مس مشکوک ب ام اس تو خودم شدم داشتم روانی میشدم نمیدونم چی شد از سرم افتاد الانم تومور مغزی

داستان من طولانیه من اولش به سرطان و جوری بودم که روز ۵بار هم استفراغ میکردم دکتر مشکوک شد آزمایش دا ...

الهی قربونت برم انشالا تنت همیشه سلامت باشه 

امیدوارم خدا فقط نجات‌مان بده به آرامش ابدی برسیم 

چرا نمیری دکتر دنبال درمان برای وسواس فکری ؟؟

من به خاطر هزینه ها نمیرم 

منم سالها پیش بعد از دیدن فیلم طلا و مس مشکوک ب ام اس تو خودم شدم داشتم روانی میشدم نمیدونم چی شد از ...

همش فکره به خدا 

وگرنه اینهمه روزی به هزارتا مرض فکر میکردم کدومش رو گرفتم 

ببین اینقدر ذهنم بیمار شد و تاثیر منفی میذاشت روم که یه شب از ساعت۱۲تا ۶ صبح ۹ بار استفراغ کردم چون ذهنم قبول کرد که سرطان معده دارم 

با این شرح حال دکتر هم مشکوک شد به سرطان معده در حالی که فقط ۲۰ سالمه 

اما همه چی اوکی بود 

الانم فقط ذهنامون داره چرت و پرت میگه

الهی قربونت برم انشالا تنت همیشه سلامت باشه امیدوارم خدا فقط نجات‌مان بده به آرامش ابدی برسیم چرا نم ...

دورت بگردم من ۶ ماه دارو مصرف کردم دو بار دکترم رو عوض کردم کلی جلسه مشاوره رفتم فایده نداشت 

الان خودم دارم تلاش می‌کنم به ذهنم بقبولونم که داره توهم میزنه و همین باعث میشه کمتر اذیت بشم تا به تدریج از سرم بیفته 

منم وضع مالیم تعریفی نیست دانشجو هستم ولی خب واقعا از آرامشم هیچی مهمتر نی

الهی قربونت برم انشالا تنت همیشه سلامت باشه امیدوارم خدا فقط نجات‌مان بده به آرامش ابدی برسیم چرا نم ...

دورت بگردم من ۶ ماه دارو مصرف کردم دو بار دکترم رو عوض کردم کلی جلسه مشاوره رفتم فایده نداشت 

الان خودم دارم تلاش می‌کنم به ذهنم بقبولونم که داره توهم میزنه و همین باعث میشه کمتر اذیت بشم تا به تدریج از سرم بیفته