2777
2789
عنوان

سریال پایتخت

137 بازدید | 17 پست

بچه هادیه سوال سریال پایتخت فصل ۶مگه همونی نیست ک نقی راننده نماینده مجلس شده  میره مکه   پایتخت فصل ۷ هم اونی ک  بابای هما بخاطر کرونایی ک نقی بهش انتقال داده فوت کرده نقی چاق شده بود بعد سارا نیکاهم  نبودن بعد ارسطو هم از زندان ازادشده بود پس چرا الان میگن عید میخواد پایتخت ۷بیاد مگه پاتخت ۸ نیست یا من گیج شدم 

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

۷ که ساخته نشده 😐😐😐

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همه ی اینایی گفتی همون پایتخت ۶ هست

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

۷ که ساخته نشده 😐😐😐

برای امسال میسازن 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

پایتخت ۸عید میاد

۷ میاد

پایتخت ۸عید میاد

شما تو جهان موازی هستی ؟ چون ۷ هنوز ساخته نشده 

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.
ن فک کنم اون ادامه ۶ بود

اره

برای امسال میسازن

اره 

۷ که ساخته نشده 😐😐😐

تو اون پایتختی که سارا و نیکا نبودن و دیدی؟نقی چاق شده بود بابای هما بر اثر کرونادفوت کرده بود؟؟؟؟اون پایتخت چن بود بگو

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

پایتخت 7 ماه رمضون یا عید میاد خدا کنه قشنگ باشه بعد مدت ها یه سریال تلویزیونی ببینیم

عزیزم اون پاتختی ک سارا و نیکا نبودن بابای هما بر اثر کرونادفوت کرده بود نقی هم چاق شده بود پاتخت چند بود؟

پایتخت 7 ماه رمضون یا عید میاد خدا کنه قشنگ باشه بعد مدت ها یه سریال تلویزیونی ببینیم

عزیزم اون پاتختی ک سارا و نیکا نبودن بابای هما بر اثر کرونادفوت کرده بود نقی هم چاق شده بود پاتخت چند بود؟

شما تو جهان موازی هستی ؟ چون ۷ هنوز ساخته نشده

تو اون پایتختی که سارا و نیکا نبودن و دیدی؟نقی چاق شده بود بابای هما بر اثر کرونادفوت کرده بود؟؟؟؟اون پایتخت چن بود بگو