2777
2789
عنوان

شوهر اشغالم میگه طلاقت میدم تو ازین ببعد مثل خواهرمی

| مشاهده متن کامل بحث + 966 بازدید | 32 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسی از قدیم گفتن زن وشوهر دعوا کنن ابلهان باور کنن

بشنو و باور نکن 

میخواسته یه چیزی بگه بسوزی 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

با دوست پسرم دو سال دوستم اوایل خیلی عاشقم بود اما رفته رفته سرد شد. تازه دانشگاهشو تموم کرده هرچی ولی اصلا دونبال کار نمیره هربار به بهونه هلی مختلف میپیچونه دوره یا حقوقش کمه حس میکنم تن پروره😕

از یه طرفم به شدت بچه ننه است جتی شده بخاطر مادرش منو بلاک کرده مادرش الویتشه حتی بارها شده گفته من چرا زن بگیرم وقتی مادرم میتونم بغل کنم و هیچکس مثل مادر نمیشه . و اهل سیگار هم هست بارها قول داده ترک کنه اما تا مشکی براش پیش میاد میره سمت سیگار  . خیلی هم اهل گیم بازی است کل زندگیش ps4. اوایل قول ازدواج داده بود اما این اخریاش میگه نمیتونم بهت قول بدم که باهات ازدواج کنم دوستان چیکار کنم بهش وابسته ام جداشم؟

۲۳ سالمه 

برا یه دعوای معمولی هیچ مردی به زنش نمیگه مث خواهرمی در صورتی اینو میگه که پارتنر جنسی و عاطفی پیدا ...

دعواهای معمولی اگه زیاد تکرار بشن از دعوای اساسی بیشتر رو روان آدم اثر میزارن پس میشه این کلام بعید نیست که زده بشه 

حتما نباید پای نفر سوم در میون باشه 

با دوست پسرم دو سال دوستم اوایل خیلی عاشقم بود اما رفته رفته سرد شد. تازه دانشگاهشو تموم کرده هرچی و ...

اره گلم

این ازدواج تهش طلاقه،حالا اگه بچه بغل نباشی ک خیلی شانس اوردی، وابسته اش شدی وگرنه دوسش نداری چون بدی هاشو میبینی، من انقد عاشق شوهر نامردم شده بودم ک حتی بدی هاشم نمیدیدم، الانم با دوتا بچه بی گناه موندم تو باتلاقی ک خودم باعثش شدم، نکن این کارو عزیزم ک پشیمون میشی، کسی ک وابسته مادرشه تورو پشت و پناه نمیشه و مادرش بگه زنتو ول کن ول میکنه، اولش داغن هنو برات یکم ارزش قائلن،ولی بعد ی مدت تکراری ک شدی مادرش تو اولویته، این پسر ک از الان میگه اولویتم مادرمه ک پس بدبختی باهاش ازدواج کنی،همین امشب باهاش تموم کن و بجاش بخاطری ک کمتر بهش فکرکنی خودتو سرگرم کن.تا کم کم وابستگیت کم شه و ب نبودش عادت کنی