2777
2789
عنوان

شب یلدا خونه مادرشوهرم بودم امشب

217 بازدید | 8 پست

شب یلدا رفتیم خونشون با شوهرم دعوام شده بود انقدر گریه کرده بودم که کلا معلوم بود حوصله ندارم ولی با این حال بعدش که مهمون اینا اومد خونشون واسه شب نشینی من پاشدم ظرفای شام رو شستم چایی دم کردم آشپزخونه رو مرتب کردم بعدش رفتم نشستم چایی اینارو مادرشوهرم ریخت اورد خوراکیای شب یلدارم من رو میز گذاشتم بعدش دیگه همه شروع کردن به خوردن خوراکی اینا

من چون ناراحت بودم رو عصبم اثر گذاشته بود هیچی نمیتونستم بخورم .موقع رفتن مهمونا مادرشوهرم هرچی شیرینی پفک چیپس بود داد مهمونا بردن در حالی که شوهرم خریده بود اونارو 

هیچ کدوم از خانومای به اصطلاح مهمون توی جمع کردن ظرفا کمک نکردن منم فقط از رو میزا جمع کردم گذاشتم رو سینک موقع رفتن مام هیچی به من نداد که با خودم بیارم خونمون با اینکه دید من هیچی نتونستم بخورم

امروز شوهرمو پر کردن که زنت واسع ما چایی نیاورد زنت مثل مهمون نشسته بود

قلبم بشدت شکست مگه من کلفتشونم

از این به بعدم همین کارو میکنم انقد خمو راست شدم عادت کردن

کاربری دست ۳نفره.اگه میپرسی چرا باید بگم دلیلش به خودمون مربوط میشه❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو که کمک کنی نکنی میگن نکردی

حداقل نکن که دلت نسوزه

آریایی🦁      از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی وقفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد 👑🏴‍☠️                                                       لینک ناشناسم  🪐    https://abzarek.ir/service-p/msg/2013993

تو که کمک کنی نکنی میگن نکردیحداقل نکن که دلت نسوزه

دقیقا با اینکه دیدن حالم خوب نیست ولی بازم بینمون دعوا میندازن

خب اشتباها اینه شدی کوزت. نکن از این کارا.. فکر کردی کسی میگه دستت درد نکنه!!! ن والا نمیگن.. تو خانواده همسر هرچقدر مغرورتر.. کم حرف تر باشی.. دورباشی حرمتت بیشتزه.. واسه من ک جواب داده شمارو نمیدونم

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) 
خب اشتباها اینه شدی کوزت. نکن از این کارا.. فکر کردی کسی میگه دستت درد نکنه!!! ن والا نمیگن.. تو خان ...

من تک عروسم خواهرشوهرمم خونه مادرشوهر خودش بود

از روی لطف پاشدم نمی‌دونستم اینجوری میگن