2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از اونجایی که شوهرم نمی گه،باید اینجا بپرسم😐

مامان منم یارانمو برمیداره🥺

مردم زنده به گور با دست بسته ، همدرد با شهدای غواص ایران ، فلسطین / آب نیست و می زنندت عمد در صف نان ، تحریم واژه آشناییست برایمان ، فلسطین / مشتی عیاش و کلاش و بی حمیت ، ریخته اند در سرزمین پیامبران ، فلسطین / این مردم بی گناه اسرائیل هم ، بود سه دروغ پشت سر همشان ، فلسطین / گرفته عکس با لباس زیر زنان ، اگر این اخلاق است تروریستی بمان ، فلسطین ✌🏻🇵🇸 emtehanejabr.blogfa.com

فقط می دونم به همه هدیه یلدا وروز زن وروز مرد وروز فلان وبهمان تعلق می گیره به جز قشر فرهنگی که واقع ...

بازنشستگان تامین اجتماعی هم نمیدن هیچی

کاربری قبلیم تعلیق شده/:

خوبه حداقل گفته مال من که قایم می کنه بیشتر آدم ناراحت میشه

برا منم یه روز قایم کرد.کاری کردم که از سایه ام بترسه.کل مناسبتها رو پیش پیش میگه.حالا کاری که کردم.روز بعدش خودم و بچه هام جشن گرفتیم.کیک و کادو

بعنی به همه میده یا اونایی که کارشون به دلت ربط داره میدن

هر ارگانی فرق میکنه مثلا مرزبانی برای شب یلدا یه مبلغ واریز کردن ولی برا ما نکردن اما روز مادر واریز کردن

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢
تمام نیروهای مسلح 1500 مال منم بهم نداد خورد ی لیوان آبم روش حرومش لشه

عهههه دیدم برای شوهر منم واریز کردن آخرش نوشته بود پاداش هی شوهرم فکر میکرد پاداش چی هست 😅تا فردا صب بیدار بشه تو حلقومش بکشمش بیرون😂ببینم بدش بمن یا ن

خانوما لطفاً به من کمک کنید من بخوام استخدام نیرو انتظامی بشم باید شرایطم چجور باشه ؟!معدل دیپلم و.. ...

گفتن لطفاً منم لایک کن

🟥🟥🟥 پیوستن به کمپین حذف تاپیک از ۲ تیر به مدت ۴ روز شنبه، یکشنبه، دوشنبه، سه شنبه❤️ نه تاپیک بزن نه پست بگذار ❤️ یک بار بیایین متحد باشیم 💞درخواست دوستی (آقایون)ممنوع .یه دختر مهربون اما زود از کوره در میرم🤣اگه مخالف نظرمی ریپ نزن حوصله ی جرو بحث ندارم نه دردسر میخوام نه دعوا.