2777
2789
مممنون عزیزم بابا راهنماییت...خدا خیرت بده...خدا به همه سلامتی بده و نی نی سالم

قربونت ، ان شاءالله سال بعد نی نی تون رو بغل بگیرید 😍😍😍

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

منظورم این بود که چون قبلا بارداری طبیعی داشتید ، سریع ممکنه سراغ ای وی اف نرن دکترا ، بگن با همون د ...

آها...ممنون عزیزم...هرچی بیشتر میگذره بیشتر به این میرسم که دخترم یه معجزه بوده انگار... چون بعدش یه خارج رحمی نصیبم شد و یه سقط...این ماه هم که هیچی... نه بیخیال بچه میشم اما ای وی اف نمیکنم...واقعا حوصله ندارم...الان برای شما فقط ای وی اف جواب میده؟راه دیگه ای نیس؟ 

فعلا که برای چهارشنبه وقت گرفته بره دکتر...چی بگم...خدا خودش برای همه درست کنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آها...ممنون عزیزم...هرچی بیشتر میگذره بیشتر به این میرسم که دخترم یه معجزه بوده انگار... چون بعدش یه ...

چون تحرکش ۵ تا ۸ درصد بوده ، بله ای وی اف جواب میده ۴ سال گذشته بچه دار نشدیم ، سالای اول خودم نخواستم ، اشتباه کردم ، حالا هم که میخوام با مشکل روبرو شدیم.. 

البته من خودمم چون چندقلو میخواستم ب ای وی اف فکر میکردم ولی نمیدونستم واقعا به این مسیر قدم بذارم .. 

یه لوله مم بسته س ، درصورت اقدام طبیعی ، شانسم ۱ ماه درمیونه.. بخوام اینجوری پیش برم معلوم نیست کی بچه دار شیم 🥲

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

آها...ممنون عزیزم...هرچی بیشتر میگذره بیشتر به این میرسم که دخترم یه معجزه بوده انگار... چون بعدش یه ...

ان شاءالله داروی خوبی بدن .. بنظرم شما طبیعی شانس باردار شدن دارید .. 😊♥️ 

من تنبلی تخمدانم دارم راستی ذخیره تخمدانم خوب بود بد نبود، ولی بعد ۲ ۳ ماه ازمایش دادم کم شده بود 🥲🥲 

نچ دونه دونه مشکلات یادم میاد 

یکی دوتا هورمونمم تنظیم نبود دارو میخورم 

چون تحرکش ۵ تا ۸ درصد بوده ، بله ای وی اف جواب میده ۴ سال گذشته بچه دار نشدیم ، سالای اول خودم نخواس ...

ان شاالله چند قلو باردار بشی...برای منم دعا کن...منم برای شما دعا میکنم...الان پریودم همش استرس دارم نکنه خارج رحمی حامله باشم... حاضرم تا اخر عمر دیگع باردار نشم اما خارج رحمی نباشه وپریود باشم فقط... خیلی فرصتامو ازدست دادم...شوهرم خیلی خوبه فقط یکم زیادی تو این زمینه ها خونسرده...حالا که فهمیده من الان دیگه مشکلی ندارم و پولیپ و اینا دیگه حل شده وبازم حامله نمیشم دیگه داره قبول میکنه شاید مشکل از خودشه...حالا بره دکتر ان شاالله مشکلش زود حل بشه...واقعا اعصاب دوادرمون طولانی رو ندارم..۳۸ ساله مه... دیگه خیلی فرصتی ندارم...خسته م واقعا...دخترمم دیگه نمیتونه ببینه برم بیمارستان بستری بشم سر سقط یا خارج رحمی...به هرحال ممنون ازت خیلی کمکم کردی

ان شاالله چند قلو باردار بشی...برای منم دعا کن...منم برای شما دعا میکنم...الان پریودم همش استرس دارم ...

تشکر عزیزم حتما ، ان شاءالله خدا به هرکس بخواد اولاد سالم و صالح بده 😍😍 .. 

نه خارج رحمی نیست ان شاءالله،  بد به دلتون راه ندید .. 

عکس رنگی نگرفتید قبلا ؟ ببینن لوله ها بسته نشده باشن 

بله اقایون اکثرا همینطورن 😅

تشکر عزیزم حتما ، ان شاءالله خدا به هرکس بخواد اولاد سالم و صالح بده 😍😍 .. نه خارج رحمی نیست ان شا ...

ان شاالله...خدا از دهنت بشنوه...نه عکس رنگی نگرفتم...دکتر گفت عکس رنگی هم بگیری بازم اوضاع داخل لوله واینکه پرزهای داخل لوله چجوری حرکت میکنن مشخص نمیشه...فقط گرفتگیش مشخص میشه...البته من لوله هام فکر نکنم مشکلی داشته باشن...اون ماه که خارج رحمی شدم قرص کلومیفن دکتر بهم داد که یکی از عوارضش همین بود... دکترم یکم سهل انگاری کرد که دیگه عوضش کردم...والا سر دخترم چهارماه اقدام بودم...چیزیم نشد...بعد خارج رحمی هم اقدام داشتم البته نه زیاد اما سقط شد ولی خارج رحمی نبود...دیگه نمیدونم این ماه خداکنه فقط پریود باشم...واقعا دیگه طاقت بیمارستان بستری شدن ندارم...اطرافم ادم زیاده امت به معنای واقعی هیچکی رو ندارم بخوام بهش تکیه کنم یا واسه بستری ودرمان بهش امید داشته باشم...مادرمم فوت شده...مادرشوهرمم بنده خدا خیلی پیر ومریضه والا خیلی مهربونه...دعام کن...دعات میکنم

ان شاالله...خدا از دهنت بشنوه...نه عکس رنگی نگرفتم...دکتر گفت عکس رنگی هم بگیری بازم اوضاع داخل لوله ...

اخه من که لوله م بسته بود گفتن باردار خارج رحمی نداشتی ؟ گفتم نه ، نمیدونم اصلا کی عفونت گرفتم که زده به لوله م

برای این گفتم عکس رنگی میدادید بهتر بود .. مثلا مشخص میشد اگر خدایی نکرده یه لوله بسته س ، کدوم ماه اقدام کنید بهتره .. 

عکس رنگی برای من خیلی دردناک بود ولی بعد از تخت بلند شیم دردش تموم شده .. کسایی ک لوله هاشون بازه درد انچنانی نمیگیرن .. 

بازم هرطور صلاح میدونید .. 

حق دارید ، من خودمم برای ای وی اف ب کسی نگفتم درنتیجه همسرمو فقط دارم که همراهیم کنه .. 

ان شاءالله یه دختر یا پسر سالم و تپلی سال بعد بغلتونه 😍😍 

اخه من که لوله م بسته بود گفتن باردار خارج رحمی نداشتی ؟ گفتم نه ، نمیدونم اصلا کی عفونت گرفتم که زد ...

حالا ببینم بعد پریودی اگه زبونم لال لکه بینی داشتم دیگه شک میکنم به خارج رحمی...بعد دوادرمون اون اگه انگیزه داشتم میرم سراغ عکس رنگی...ولی دکتر بهم گفت شاید سونو تخمک گذاری نشون بده کدوم ماه اقدام کنی که احتمال خارج رحمی کم بشه اما بازم صد در صد نیس...چون امکان اینکه تخمک از یه لوله بره داخل لوله دیگه هست...دیگه چجوریشو نمیدونم...اینو چند نفر گفتن...احتمالش کمه اما وجود داره...حالا دقیق نمیدونم تخمک از یه تخمدان میره تخمدان دیگه یا از یک لوله میره به لوله دیگه... خیلی هم فرق نداره البته در مجموع...ولی امکان این جابجایی هست

اخه من که لوله م بسته بود گفتن باردار خارج رحمی نداشتی ؟ گفتم نه ، نمیدونم اصلا کی عفونت گرفتم که زد ...

امیدوارم توهم زودتر نی نی سالم و چند قلو بغل بگیری...کی ای وی اف میکنی؟

حالا ببینم بعد پریودی اگه زبونم لال لکه بینی داشتم دیگه شک میکنم به خارج رحمی...بعد دوادرمون اون اگه ...

نشنیده بودم .. اخه تخمک که ازاد شد میاد تو لوله سمت خودش، بعد اسپرم خودشو میرسونه و لقاح صورت میگیره ، اگر چسبندگی داشته باشیم یا موارد دیگه ، سلول تخم همون تو لوله لانه گزینی میزنه و وارد رحم نمیشه .. 

بعدا یه سرچ کنم ببینم واقعا سلول تخم میره تو لوله دیگه ای بعد لقاح 🤔 

امیدوارم توهم زودتر نی نی سالم و چند قلو بغل بگیری...کی ای وی اف میکنی؟

قرار بود ماه قبل ای وی اف کنم ولی خیلی زودتر پریود شدم و مرکز هم نوبت نگرفته بود دیگه خورد ب تعطیلات .. چون روز اول دوم باید بریم .. 

بعدم اسباب کشی داشتیم گفتم وقت مناسبی نیست ..

هنوزم خونه م کلی کار داره .. احتمالا هفته دیگه پریود شدم باید برم مرکز تا دارو های قبل تخمک کشی رو بهم بدن 

قرار بود ماه قبل ای وی اف کنم ولی خیلی زودتر پریود شدم و مرکز هم نوبت نگرفته بود دیگه خورد ب تعطیلات ...

نگرفته بودم *

نشنیده بودم .. اخه تخمک که ازاد شد میاد تو لوله سمت خودش، بعد اسپرم خودشو میرسونه و لقاح صورت میگیره ...

نه بعد لقاح نمیره...خود تخمک بعد ازاد شدن امکان داره بره تخمدان دیگه...بعد اونجا اگه اسپرم باشه و لقاح صورت بگیره و لوله بسته باشه امکان خارج رحمی بازم وجود داره...اما واسه شما که دیگه فرقی نداره شما ای وی اف میخواید انجام بدید...دقیق نمیدونم چجوری...اما خود دکتره گفت احتمالش هست...

قرار بود ماه قبل ای وی اف کنم ولی خیلی زودتر پریود شدم و مرکز هم نوبت نگرفته بود دیگه خورد ب تعطیلات ...

ان شاالله به سلامتی باشه عزیزم...استرس نداشته باش و بیخیال باش...توکل کن... درست میشه...قسمت ماهم این بوده بازم شکر...خیلی سخته اما کاری ازمون برنمیاد جز کنار اومدن با بعضی شرایط و پیشامدها...ان شاالله سال بعد بیای وبگی بچه ت یا بچه هات صحیح وسالم دنیا اومدن