2777
2789
عنوان

بنظرتون عجیب نیست که دختر من

189 بازدید | 18 پست

هنوز سرماخوردگی قبلیش خوب نشده یعنی سرفه ی خلط دار داره  و دارو میخوره بعدش دوباره از غروب تب کرده ..

بخدا دیگه عاجز شدم از مریض داری و پرستاری

دختر من مریض شد عفونت گوش گرفت و فقط دو روز بعد از تموم شدن داروهاش خوب بود. دوباره سرفه هاش شروع شد و الان یه ماهه تو این مرض کوفتی مونده. شب تا صبح سرفه میکنه

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 
دختر من مریض شد عفونت گوش گرفت و فقط دو روز بعد از تموم شدن داروهاش خوب بود. دوباره سرفه هاش شروع شد ...

یعنی سرماخوردگی اینقد طول کشید؟

دخترم کامل هفته ی قبل پیش دبستانی نرفت 

بخدا دیگه روم نمیشه از مربیش اجازه بگیرم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی سرماخوردگی اینقد طول کشید؟دخترم کامل هفته ی قبل پیش دبستانی نرفت بخدا دیگه روم نمیشه از مربیش ا ...

این سرماخوردگیاش از وقتی رفت مدرسه تموم نشد، فقط به یه درد جدید تبدیل شد

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 

عزیزم سیستم ایمنیش ضعیفه پسر منم همینطور بود بخدا دوماه کامل شایدم بیشتر سرماخوردگی داشت و تو این مدت پنج شش بار دکتر میبرم دوره داروهاش مرتب بهش میدادم تموم میشد باز سرما میخوره تا اینکه یکی این شربت ایمیونس معرفی کرد بهم خداخیرش بده الان بچم سرحاله وخداروشکر ما سرما میخوریم ولی بهش سرایت نمیکنه تو پیش دبستانی هم میره باز بعضیا سرما میخورن بچه هستن نمیفهمن رعایت نمیکنن ولی من مرتب همین شربت بهش میدم که ضعیف نشه وزود مریض بشه

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آب انار ، آب پرتقال و آب سیب بهش زیاد بده

بنظر من بعنوان یه مادر خسته از مریضی این کارا مال ۶ ماهه ب اول ساله..از وقتی پاییز شروع شده این همش مریضه و غذا و داروی خودشو بزور میخوره کلا از اشتها افتاده 

واسه چیزای تقویتی بنظرم بهار درتابستان باید اقدام کرد

خب شربت ایمیونس بهش دادم ولی تاثیری نداشت

کامل شربت خورد خوب نشد یا اینکه مدت یه هفته دادی و دیدی نتیجه نداره دیگه ادامه ندادی چون واقعا درکت میکنم با مریضی بچه میدونم چی میگی منم خسته شدم هرکی پسرمو میبینه غریبه واشنا وفامیل همش میبینن مریض وبیحال وزیرچشاش کبود باور نمیکنن اینقد دکتر میبرم ناامید شدم کلا گفتم سلامتیش از دست داده دیگه خوب نمیشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظر من بعنوان یه مادر خسته از مریضی این کارا مال ۶ ماهه ب اول ساله..از وقتی پاییز شروع شده این همش ...

یه جایی خوندم ، علت سرفه های مقاوم به درمان ، غلظت خون هستش و بچه ها هم ممکنه مبتلا بشن و درمانش مصرف صاف کننده های خون  مثل کاهو ، کاسنی ، خرفه ، آلو و ...هست 

بهترین و در دسترس ترینشون آب انار هست 

دختر من از مرداد ماه  درگیر سرفه ست و اتفآقا تو پاییز با میوه های مفیدی که هست ، خیلی بهتر شد 

حجامت کودکان هم خیلی خوبه ولی زیر نظر طبیب حاذق 

بقیه الله خیر لکم ان کنتم مومنین 
کامل شربت خورد خوب نشد یا اینکه مدت یه هفته دادی و دیدی نتیجه نداره دیگه ادامه ندادی چون واقعا درکت ...

کآمل دادم 

هم ایمیوتس هم ویتامین های دیگه 

الانم دوباره دکترش یکی دیگه تجویز کرده از صبح شروع کردم اونو..

کآمل دادم هم ایمیوتس هم ویتامین های دیگه الانم دوباره دکترش یکی دیگه تجویز کرده از صبح شروع کردم اون ...

انشاالله هرچی سریعتر سلامتیش بدست بیاره نگران نباش خوب میشه دیگه سرما خوردگی هم مثل قبلنا سه چار روزه نیس الان شده دو سه ماهه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40