2777
2789

دستکش زمستونی و گل خریدم ۵۰۰ شد..

پسر عموم داره بهم پز میده مامانشو برده رستوران و کادوی خوب خریده 🙂😭 خجالت کشیدمممم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم من خودم مادر هستم وحتی یک گل یا فقط گفتن روزت مبارک ساده بی نهایت خوشحالم میکنه مطمئن باش قیمت هدیه برای مادرها مهم نیست مادرها فقط احترام و محبت می خواهند همین اصلا ناراحت نباش ، من برای پسر عموت با طرز فکرش متاسفم البته هرکسی یه درکی از زندگی داره

عزیزم من خودم مادر هستم وحتی یک گل یا فقط گفتن روزت مبارک ساده بی نهایت خوشحالم میکنه مطمئن باش قیمت ...

من‌ مامانم بیماره راستش سعی میکنم هم درس بخونم هم کارای خونه رو انجام بدم  که  خوشحال بشه 

امروز دستکش گرفتم که دستاش درد میکنه گرم بشه 

بنظرتون خوبه ؟ 

هیچوقت اینکه دیگران چه فکری در موردت می کنند برات مهم نباشه مهم کار درست شماست و به کاری که کردی  افتخار کن به هدیه ات افتخار کن هیچوقت خودت با کسی مقایسه نکن چون خودت حالت بد میشه از همینی که هست و هستی لذت ببر  و اصلا خجالت نکش آفرین به شما که به یاد مادرت بودی و با هدیه ات ازش قدردانی کردی من واقعا کیف کردم خدا مادرتون براتون حفظ کنه عزیزم

من‌ مامانم بیماره راستش سعی میکنم هم درس بخونم هم کارای خونه رو انجام بدم که خوشحال بشه امروز دستک ...

من احساس می کنم خدا بهترین هدیه با ارزش دنیا مثل شما رو به مادرتون داده که اینقدر فهمیده و با درک هستید احسنت

هیچوقت اینکه دیگران چه فکری در موردت می کنند برات مهم نباشه مهم کار درست شماست و به کاری که کردی اف ...

خیلی ممنونم از حرفای قشنگتون 😍😍❤️🥲 خدا شمارو برای بچه هاتون نگه داره چقد مهربونید