2777
2789

من از هفته اول بارداریم تا الان ک ۱۰ هستم ب شدت گرمه

و از گرما تهوع میگیرم

شهرمون ب شدت سرده همه لباس گرم میپوشن من با لباس زیر شبا باید بخوابم

نابودم

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من از هفته اول بارداریم تا الان ک ۱۰ هستم ب شدت گرمهو از گرما تهوع میگیرمشهرمون ب شدت سرده همه لباس ...

آها من الان گرم میشم خیلی حالت تهوع می گیرم 

برم بیرون لرز می گیرم از بس سرده وحشتناک

یعنی خیلی بده درک می کنم حالت تهوع🤮

معجزه شکر گزاری
آها من الان گرم میشم خیلی حالت تهوع می گیرم برم بیرون لرز می گیرم از بس سرده وحشتناکیعنی خیلی بده در ...

رب انار بخور خوب میشی چیزی ک منو خوب کرد رب انار بود و هر وقت گشنته غذا بخور زود ب زود معدت پر باشه تهوع نمیگیری

من نون پنیر،نون ماست،سبزی،دوغ ،گوجه خیار

چیزای سرد ک میخورم بهترم

ولی رب انار در طول روز باعث میشه حالت بهتر باشه

احتمالا هورمون اما از دکترت بخواه ازمایش چربی خون ازت بگیره

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
احتمالا هورمون اما از دکترت بخواه ازمایش چربی خون ازت بگیره

من هشت هفته هستم 

آزمایش که دکتر میده بعد بارداری هنوز نگرفتم 😐اشکال 

داره ؟ بد نباشه دیر نشه

معجزه شکر گزاری
من از هفته اول بارداریم تا الان ک ۱۰ هستم ب شدت گرمهو از گرما تهوع میگیرمشهرمون ب شدت سرده همه لباس ...

من اون آزمایشی های اول بارداری میدن که ببین مشکلی نداری رو هنوز ندادم. بد نباشه 

دیر نشه 

شما کی رفتی 

معجزه شکر گزاری

من اون آزمایشی های اول بارداری میدن که ببین مشکلی نداری رو هنوز ندادم. بد نباشه 

دیر نشه 

شما کی رفتی 

معجزه شکر گزاری
من اون آزمایشی های اول بارداری میدن که ببین مشکلی نداری رو هنوز ندادم. بد نباشه دیر نشه شما کی رفتی

هفته ۶ تا ۱۰ باید انجام بشه حتما

من ی سری انجام دادم عفونت ادراری داشتم دارو داد دکترم

باید تکرارش کنم 

من اون آزمایشی های اول بارداری میدن که ببین مشکلی نداری رو هنوز ندادم. بد نباشه دیر نشه شما کی رفتی

هفته ۶ تا ۱۰ باید انجام بشه حتما

من ی سری انجام دادم عفونت ادراری داشتم دارو داد دکترم

باید تکرارش کنم