2777
2789
عنوان

جسمم فعلا خوبه ولی امان از روحم

47 بازدید | 7 پست

گیج و منگم

به بهونه حموم کردن میخوام برم یه دل سیر گریه کنم شاید یکم آروم بشم

همه چیزو سپردم به خدا مطمئنم روی منو زمین نمیزنه 

خیلی برام دعا کنید🙏🙏♥️♥️🌹🌹

طرفدار تیمی هستم که ازش قهرمانی زیاد دیدم😍😍♥️🚩🚩طرفدار تیمی که سرور همیشگی بعضیاست😂😂🤷‍♀️🤷‍♀️              و همانا خداوند پرسپولیس را آفرید که اس _ ق _ ال بدون سرور نماند😍😍♥️♥️🚩🚩🚩🚩🚩🚩

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تنها نیستییی

معلومه که تنها نیستم

من خدارو دارم

طرفدار تیمی هستم که ازش قهرمانی زیاد دیدم😍😍♥️🚩🚩طرفدار تیمی که سرور همیشگی بعضیاست😂😂🤷‍♀️🤷‍♀️              و همانا خداوند پرسپولیس را آفرید که اس _ ق _ ال بدون سرور نماند😍😍♥️♥️🚩🚩🚩🚩🚩🚩
والا من ک ندیدم یبار دستمو بگیره دیگه دارم ب وجودش شک میکنم

شک نکن

انسان افریده شده برای آزمایش و امتحان

اگه فکر میکنی کسی زندگی خوبی داره و خوشبختیش ١٠٠ هست بدون حفظ ظاهر میکنه

دقیقا مثل من

من از مال دنیا هیچی کم ندارم و از بیرون به چشم همه همه چی تمومم

شک نکنانسان افریده شده برای آزمایش و امتحاناگه فکر میکنی کسی زندگی خوبی داره و خوشبختیش ١٠٠ هست بدون ...

ن والله کار من از امتحان گذشته داره تجزیه تحلیلم میکنه.28سااااله ی روز خوش ندیدم..ای💩تواین شانس و .سرنوشت من

دریته ولی منظورم این بود منم مث توام

سخته

ولی میگذره مثل همیشه