2777
2789

میگن تا زیر یک سقف نری مشخص نمیشه

من با همسرم ۱ سال و نیم دوست 

۱ سال نامزد 

۳ ماه عقدیم

این مدت زمان خیلی زیادی باهم بودیم

از مسافرت های طولانی ،سرکار طبیعتا ناراحتی و عصبانیت و خرج کردن و میزان مامانی بودنش دستم اومده 

یا خیلی از شب ها خونمون میخوابه 

بازم ممکنه طرف بعد از ۳ سال مشخق نباشه؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نددیگه همونه

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

اره بنظرم.اعتماد صددرصدی اشتباهه.و تو گوشه ای از ذهنت باشه این جمله...هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست

۱۰۰ در۱۰۰ اعتماد حماقت محضه حتی به خودت

ولی کلی میگم یعنی من نشناختمش حداقل ۷۰ درصد شخصیتشو؟

شاید تغییر کنه چون تا باکسی زیر یک سقف زندگی نکردی نمیشه بگی کامل میشناسیش اما این تغییر احتمالا کم باشه چون سه سالم مدت کمی نیست 

یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب 
۱۰۰ در۱۰۰ اعتماد حماقت محضه حتی به خودتولی کلی میگم یعنی من نشناختمش حداقل ۷۰ درصد شخصیتشو؟

چرا دیگه ۷۰ درصد که بنظرم باید باشه تو این چن سال.درکل میگم که اگه خودت این جمله رو هضم کنی .بعدا ضربه نمیخوری.

آدمها همه یک سری مسائل و نیمه تاریک دارن که تو موقعیت های خاص مشخص میشه حتی نمیتونی خودت رو بشناسی

اره حتی ممکمه خودتو نشناسی چه برسه یک نفر دیگه 

ولی خوب ۳ سال بیشتر شخصیتش رو نشون نداده؟

باهم مسافرت هم رفتیم نزدیک ۱ هفته تنهایی بازم مشخص نیست؟

اگه مشکل رفتاری ازش دیدی حتما جدی بگیر

من ۳ سال باشوهرم دوس بودم عاشق هم بودیم 

۳ ماهم عقد بودم ببین انقد تواین مدت گل و آقا بود ک حد نداشت فک میکردم فرشتس 

اما امان از وقتی ک رفتیم زیر ی سقف اون روی دیگش تازه معلوم شد 

ی سری رفتارا تو دوستی داشت ک من جدی نمیگرفتم 

همونا الان دینم و درآورده 

حواست و جمع کن