2777
2789

توی کلاس یکی از همکلاسی هام همش ماسک میزنه یه سه ماهیه بعد توی دورهمی ها با بچه ها مشارکت نمیکنه با کسی هم حرف نمی زنه کسی هم سمتش نمیاد

میدونی یجوریه که واقعا دلیلی هم نداره که بخوای بهش نزدیک بشی 

ولی مهربونه اخلاقش هم خوبه میخنده ، یکم به خودم مشابهت داشت خواستم بهش نزدیک بشم ولی هیچ حسی نشون نمیده و احساس کردم که شاید بی اعتماد بنفسه

اصرار عجیبی هم داره به  ماسک زدنش ، بنظرتون این فرضیه ممکنه که پشت سرش حرف میزنن و این باعث شده که دید همه حتی من بهش تغییر کنه؟ یا واقعا دختره یکم غیر عادی میزنه؟؟

اخه دختره واقعا با عیچکس حرف نمیزنه!!!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

محل کار قبلیم یه کارآموز بود طفلک سرطان داشت بهش هم نمی‌خورد داشته باشه ولی بخاطر سیستم ایمنی ضعیفش ماسک میزد 

اون فرد روحیش و حفط کرده بود گوشه گیر و افسرده نشده بود ولی شاید دوستت خدایی نکرده بیماری گرفته و افسرده شده

خدا هیچوقت تنهات نمیزاره.با تمام وجودت بهش اعتماد کن ..💓
اخه تو کلاس فقط اینه که ماسک میزنه

یا بی اعتماد بنفسه‌

یا جوش داره و نمیخواد کسی ببینه

گناه دارن واقعا اذیت میشن اینایی‌ که اینطوری عن

آرزو دارم همه به آرزو هاشون برسن،منم برسم

وا خب شاید مشکل دندان دهانی داره.

من ارتودونسی کرده بودم دوره راهنمایی. بعد اینجوری بود که اول باید دندون های بالا رو فاصله میدادن بعد میچسبونند بهم 

برای همین با ماسک بیرون میرفتم 

این کاربری دست چندین نفر است.
اخه تو کلاس فقط اینه که ماسک میزنه

من شاگرد  اینجوری  زیاد دارم

اعتماد بنفس ندارند گوشه گیرن 

زیاد هس نوجوونی داستاناش

منم محلشون نمیدم درسمو میدم میرم حوصله ام‌نمیکشه چه برسه به شما 

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون

شاید از چهرش خوشش نمیاد.. یا مثلاً ممکنه جوشی چیزی زده باشه یا هم واقعا از ترس مریض نشدن ماسک میزنه 

در کل ولش چکار بهش داری ب جاش برو پیش مشاور مدرسه و موضوع رو باهاش درمیون بذار شاید واقعا بتونه کمکش کنه