2777
2789
عنوان

شوهرم یواشکی برای مادرش جشن روز زن گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 2050 بازدید | 95 پست
از کجا مطمئنی شوهرت گرفته کیک گرفتن کار عجیب غریبی نیست شاید دختراش انجام دادن

دختراش عرضه ندارن پول تو جیبیشونم شوهر من میده این لوس بازی ها و چاپلوسی ها کار شوهر من هست 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کار شوهرت درست نیست تو رو نادیده گرفته،  اما دلیل نمی شه مامانش عفریته باشه.  اون وظیفه شو در حق مامانش انجام داده در حق تو نه. 

تو هم حرص نخور،  روز مرد واسه بابات جشن بگیر واسه اون نگیر

♡خدایا شکرت♡                                 ☆اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیٰ مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم☆
وظیفشه چون مادرشه چه مرگته تو؟

وا وظیفش نیست بع زنش تبریک بگه یا کادو بده 

اگه خرج کردنی باشه برای هر دو بگیره 

خوبه روز مرد هم اسی برع برا باباش کادو بده و جشن بگیره به شوهرش کوفت هم ندع

انگار زورکی براشون زن میگیرن

زورکی چیه مگه زبون ندارن یا این زبون دراز رو فقط واسه زنشون دارن

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

عزیزم تاوقتی حساسیت به خرج بدی همینه راستش همسرم اگه رومادرم حساس ومتنفرباشه اصلا آدم حسابش نمیکنم یادت باشه  احترام احترام میاره 

خیلی ببخشید شماهمسرشی وظیفه خودت می‌دونستی زودتر به فکر کادومادرشوهر ومادرت بودی و همفکری میکردی

همون قدر مادر خودت برات عزیزه مادر اونم براش عزیزه

خدایا شکرت ♥️♥️♥️
زورکی چیه مگه زبون ندارن یا این زبون دراز رو فقط واسه زنشون دارن

با پای خودش اومد ولی مادرش چند ماه بعد عروسی تو دعوا بهم گفت به زور آوردمش عاشق یکی دیگه ست که ازدواج نکرده ۳۵ سالش بود ازدواج کردیم