2777
2789
عنوان

خوشحال کننده ترین خبری ک الان دوس داری بشنوی چیه🤔🙂🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 1376 بازدید | 151 پست
خدا منو ببخشه وامشب منو برای همیشه بخوابونه و صبح فردا نباشم

خدا نکنه 

قلبم میگیره میبینم کسی همچین دعایی در حق خودش میکنه 

الهی مشکلاتتون حل شه دوس عزیز

اثر ظلم محال است ب ظالم نرسد🍃🍃قلبم با رفتن بابام بدجور شکست😔😭🥺میشه برای شادی روح پدرم ک تازه فوت شده صلوات بفرستین😔🖤🥀😭💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برم سونوگرافی بهم بگن بچت پسزه بیام ب دخترو شوهرم بگم ذوق کنن🥺

عزیززززم ی پسر ناز تپل مپل🤩

اثر ظلم محال است ب ظالم نرسد🍃🍃قلبم با رفتن بابام بدجور شکست😔😭🥺میشه برای شادی روح پدرم ک تازه فوت شده صلوات بفرستین😔🖤🥀😭💔
تورو جون عزیزات برای دعام بگو آمین

برای اول جمله تون ک گفتین خدا منو ببخشه میگم آمین 

ولی برای آرزوی مرگ هرگز 

وای نه بابا این چه حرفیه خاک به سرمدعا میکنم خدا مشکل هممون رو حل کنه 🌺راستی دعای نادعلی واسه رفع م ...

دور از جون

من بدون تعارف گفتم.پروفایلمو بخون.

اینقدر دعا کردم و نشد دلسرد شدم

خدا خسته ام صبح بیدارم نکن...

نه مرسی خیلی هم لطف دارینمن برات تا هفت روز نادعلی میخونم حاجتت چیه ؟

لطف میکنی.الان بزرگترین مشکلم همین تنهاییمه.بعد شکست عاطفی که داشتم خیلی اذیت شدم.چند سال افسردگی شدید.الان خدا رو شکر بهترم.ولی دختری به دلم نمیشینه.یکی هم که اوکی باشم اون جواب منفی میده یا تو رابطست یا قصد رابطه نداره.دعا کن یه خانوم خوب بیاد توی زندگیم بتونم ازدواج کنم.مرسی

خدا خسته ام صبح بیدارم نکن...

الهیییی🥰

مرسیییی🥺🤩🤩😍

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

از ته دل میخوام تموم صلاح های هسته ای دنیا نیستو نابود بشه 

جنگ تموم شه مظلوما کشته نشن(: 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡