2777
2789

سلام دوستان من تازه کارتو گرفتم بعد اولین وام رو دریافت کردم 1 تومن بود یه ماه تسویه ش گذشت یادم رفت چند روز پیام اومد اسمت رفته تو لیست بدهکاران و این حرفا..

الان 500 تومنشو پرداخت کردم  دو روز دیگه ام 500 دیگه میخام پرداخت کنم الان سوالم اینه قسط تموم شه میتونم وام 2 تومنی رو بگیرم؟یا دیگه بهم نمیدن..

اگه وامو میدن بعد اینکه قسطو کامل پرداخت کردم میتونم فعال کنم؟

نه دیگه نمیدن بدهکار شدی و خوش حساب نیستی

مامان یه گل پسر خوشتیپ چهار ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  

من تاحالا وام نگرفتم از ویپاد

نمیدونم چرا الان چند مدته دیگه پیامک واریز و برداشت برام نمیاد...😵‍💫 

میدونی چطوری باید درست کنم؟

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تاحالا وام نگرفتم از ویپاد نمیدونم چرا الان چند مدته دیگه پیامک واریز و برداشت برام نمیاد...😵‍💫 ...

انلاین تو نرم افزار میاد اس نمیاد برا منم دیگه

مامان یه گل پسر خوشتیپ چهار ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  
من تاحالا وام نگرفتم از ویپاد نمیدونم چرا الان چند مدته دیگه پیامک واریز و برداشت برام نمیاد...😵‍💫 ...

تو خود برنامه باید پیامک رو فعال کنی حتما برات غیر فعاله ک پیام برات نمیاد

تو خود برنامه باید پیامک رو فعال کنی حتما برات غیر فعاله ک پیام برات نمیاد

میتونی یه کم بیشتر توضیح بدی؟

من تو برنامه چیزی پیدا نمیکنم

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
چجوری گرفتی شرایطش چیه؟

هیچ فقط نصبش کردم برنامشو کارتشو فعال کردم برام اومد  نزدیک30 تومن انداختم رو کارت و وام ی تومنی رو فعال کردم اومد رو حسابم.. خیلی واقعا به صرفه و ب درد بخوره حیف من نتونستم ب موقع قسطشو بدم الان نمیگن ببینم میشه باز وام گرفت یا نه، ی نفر گفته نه ولی معلومه سر در نمیاره اونم

تو خود برنامه پیامک رو فعال کن

چطوری من تو برنامه چیزی پیدا نمیکنم