2777
2789

بچه هاتون ریاضی رو خوب یاد گرفتن تا اینجا؟ این مبحث ساعت چ سخته وقتی میگه مثلا یک ساعت و نیم بعد ساعت چنده بچه قاطی میکنه🥲 یا این ک عددی بنویسید ک جمع رقم های یکان و صدگان آن برابر رقم دهگان بشه خدایی سخته واسه بچه انقدی منم گیج میشم😄

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دختر من ساعت قشنگ بلده ولی، تیپ سوال دوم تا الان نداشتن

ص ۶۳ بالای صقحه

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
اینا خیلی عقبن.تازه ۵۴ هستن.کلا معلمشون با آرامش درس میده الان تازه همون ساعت ها رو گفته

جدی؟ معلم دختر من ۱۰۰ رو تو آنلاین درس داد خیلی بی رحمه