2777
2789
عنوان

قالی بافی راحته ب نظر شما چطور نقشه رو در میارن

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 24 پست
درآمد داره بله گرونه اما چندبرابرشو درمیاری

ب من آموزشگاه گفته ۲میلیون و نیم بعلاوه یک میلیون پول وسایل و ..

کلا سه میلیون و نیم میگیره ازم یادم میده بین ۴تا ۱۰جلسه آموزشم میدن 

کجا ها فروش می‌رن این تابلو فرش ها 

مثلا میخوام اولین تابلوم ونیکاد باشه قرآنی باشه 

چطور بفروشمشون 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ب من آموزشگاه گفته ۲میلیون و نیم بعلاوه یک میلیون پول وسایل و ..کلا سه میلیون و نیم میگیره ازم یادم ...

قالی فروشیا که تابلو فرش یا فرش دستباف دارن میخرن.

داستان تو هنوز تمام نشده!تو خواهی خندید در جایی که قبلا گریه کرده بودی.

ب من آموزشگاه گفته ۲میلیون و نیم بعلاوه یک میلیون پول وسایل و ..کلا سه میلیون و نیم میگیره ازم یادم ...

پیج بزن خودت بفروش سفارش بگیر بعد بباف

خودت یه جوری یاد بگیر بتونی آموزش بدی پول دربیاری

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️
اگه مدام پشت قالی باشی امکان داره چشمات ضعیف شه دچاردیسک بشی.

امکان که نه .نود و نه درصد هم چشما و هم کمر اسیب میبینه.درامد داره البته الان .ولی زحمت داره.من مامانم از بچگی میبافت کمر دست چشم.و اکثرا همین مشکلاتو دارن.من تو یزد روستاها میرفتم دخترا همه کمر درد داشتن

اره نخواستم ناامیدش کنم براهمین گفتم امکان داره.

البته خوب اگر هر کاری رو درست انجام بدیم اسیب حداقل میشه.درست نشستن مهمه.هر موقع حس کرد خسته شده پاشه از پشت دار.اون‌زمان شغلشون بوده و باید میبافتن.مامان من فقط اجازه داد گره زدنو یاد بگیرمبیشترشو گفت نمیخوام یاد بگیرید وسوسه بشید😂