2777
2789
عنوان

لعنت بم

75 بازدید | 11 پست

بچه ها دیروز وتسه مامانم جشن گرفتم به یه سری دلایل کادوشو امروز خریدم.

مانتویی که عاشقش بودو واسش خریدم خوشحال نشد که هیچی برگشتم بش میگم برو بپوش ببینیم چیجوریه میگه نه اعصاب ندارم.....

اون از مامانم که اشکم دراومد:-)

دارم گوشیمو یلحظه بردارم بابام میگ واس چی برمیداری ؟میگم کار دارم.میگه تو کارت تموم نمیشه با یه لحن بدی...

داریم زیر خاکی میبینیم میگم این چه لباس ضایعیه جمشیدی پوشیدع میگه اون زمان اینا مد بوده دیگه سمان جان..با یع لحن دعوایی

وای برمن تو همانی که امیدم بودی؟.     .     . مثلا مام یه نفرو داشتیم که بهمون بگه ابجی نگران نباش داداشت پشتته:-(میشه انقدر جلو تک فرزندا نگین  برادر برادر؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جمشیدی رو آره هستم خب ولی مطمئنی بقیس رو درک نمیکنم یکم سلیطه باش من خودم مث تو ام خب ولی دوستام سلی ...

اره یه کلمه بگم کل زندگیمو فوش کش میکنن

وای برمن تو همانی که امیدم بودی؟.     .     . مثلا مام یه نفرو داشتیم که بهمون بگه ابجی نگران نباش داداشت پشتته:-(میشه انقدر جلو تک فرزندا نگین  برادر برادر؟

همیشه اینجوری ان یا فقط امروز

همیشه

اسمت چقد قشنگه

مرسی عزیزم•نظر لطفته؛

هعی حق داری والامن تصمیم گرفتم دیگه روز مادرو به روی خودم نیارم اصلا خیلیی بی ذوقه مامانم ولی تا دید ...

نه خواهر من من خر بودم که واسش خریدم.....

یه سال جشن نگرفتم تا یه هفته بهم نگاه نمیکرد

نه خواهر من من خر بودم که واسش خریدم.....یه سال جشن نگرفتم تا یه هفته بهم نگاه نمیکرد

عزیزممم 

نه خب مامان من میگه خودتونو تو زحمت نندازین 

پس از شما کلا برعکسن 

یعنی همیشه همینطورین؟

ی لحضه جات بغضم گرفتم خصوصا بخش دوم حرفات..

عزیزممم نه خب مامان من میگه خودتونو تو زحمت نندازین پس از شما کلا برعکسن یعنی همیشه همینطورین؟ی لحضه ...

الهی قربون دل مهربونت برم..میگه همیشه ولی در حد تعارفه

اون زمانیم که بهت گفتم نگام نمیکرد هی بم میگف نمیخپاد بخرین و اینا ولی...

الهی قربون دل مهربونت برم..میگه همیشه ولی در حد تعارفهاون زمانیم که بهت گفتم نگام نمیکرد هی بم میگف ...

خدانکنه قشنگم 

امیدوارم زندگی همیشه به کامت باشه گلم 

مامانتون تعارفیه اگه برات مقدوره تو مناسبتا ی جشن کوچولویی براش بگیر