2777
2789
عنوان

اگه ضما جای دبیر بودین

58 بازدید | 15 پست

من سر کلاس ریاضی احازه گرفتم برم تو حیاط،دبیره هم از ایناس که اصلا گیر نمیده،بهم گیر نداد و منم رفتم....اما تا اومدم برم دوستام به پای معلم افتاده بودن که توروخدا نزار بره،خلاصه دبیره یکی از دوستامو فرستاد دنبالم،اون یکی هم بازجویی کرد که چرا انقد میترسیدی دوستت بره پایین...

دبیره میگف نکنه مواد میکشه تو دسشویی،نکنه با دوست پسرش حرف میزنه،نکنه خود ار.ضایی میکنه...

خلاصه از زیر زبون دوستم کشیده که من میرم تو دسشویی و خودزنی میکنم...

ولی دبیره از قبلش میدونست حالم خوب نیست،هی بهم سرکلاس گفت چته،چرا تو فکری،چرا ناراحتی...منم هی میخندیدم و میگفتم درست میشه چیزی نیست...اما دیگه دبیره فهمید خودزنی میکنممم

وقتی برگشتم تو کلاس دوستم بهم گفت دبیر فهمیده خودزنی میکنی...منو میکین خنده ی عصبی بهم دست داده بود،ازونور صورتمو اروم با حنده چنگ میزدم

دبیره هم گفت چتههه،چرا خنده عصبی میکنی،من میدونم یچیزیته،بگو چته....نگفتم چون نمیخاستم بچه ها بفهمن

دیگه هیچی واسم مهم نیس...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

راست میگه برو

اره میدونم خیلی نیاز دارم،خب خانودم احازه نمیدن،حالا خاستم بدون اینکه خانواده بفهمن از طریق مدرسه بعد امتحانا اقدام کنم،ببینم میشه یا نه

یاخدا افسردگی حاد داری برو پیش روانشناس میخوای درخاست بده من باهات حرف بزنم

اره میدونم،اضطراب،وسواس،افسردگی،نشخوار فکری

اینا هستن،میدونم،خانوادم احازه نمیدن برم پیش روانشناس،قرار شد بعد امتحانا از طریق مدرسه اقدام کنم بدون اینکه خانوادم بفهمن...

مرسی عزیزمممم،من میترسم سرگرم حرف زدن بشم کلن درسو فراموش کنم،فردا امتحان ترم دارم

کجا هستی؟ دکتر سهیلا رحیمی تهرانه من رفتم پیشش مجازی هم مشاوره میده با گوشی خودت برو پارک بشین باهاش ...

اصفهانم،نه مشاور تلفنی و آملاینو امتحان کردم،اصلاااا پاسخگو نیست رو من

اره میدونم خیلی نیاز دارم،خب خانودم احازه نمیدن،حالا خاستم بدون اینکه خانواده بفهمن از طریق مدرسه بع ...

کجا هستی؟ دکتر سپیده رحیمی نژاد تهرانه من رفتم پیشش مجازی هم مشاوره میده با گوشی خودت برو پارک بشین باهاش حرف بزن

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️
اره میدونم،اضطراب،وسواس،افسردگی،نشخوار فکریاینا هستن،میدونم،خانوادم احازه نمیدن برم پیش روانشناس،قرا ...

بهت درخاست میدم قبول کن

همچیو بهم بگو که چیشد از کجا شروع شد تا کمکت کنم 

شاید بتونم کمکت کنم هم با من حرف بزن هم برو مشاور مدرسه بهت نامه بده اداره 

اصفهانم،نه مشاور تلفنی و آملاینو امتحان کردم،اصلاااا پاسخگو نیست رو من

اسم دکترو اشتباه نوشتم

اینجوری برای خودت مانع نذار که نری

باشه حضوری برو. یکی از اقوامت ساپورتت کنه بگه خونه ماست تو برو حضوری

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️