2777
2789
عنوان

دلیل کات کردنتون چی بود

189 بازدید | 35 پست

همینطوری بیاین بگین

من دوساله باهاشم ولی خب بخاطر محدودیت خانوادم ازم جدا شد 

خیلی میخاستمش

یک ماهی هس 

شما چطور چند وقت باهم بودین؟؟

بگین فراموش کردین یا ن

لطفا اگر امضام رو دیدی دعا کن معلم شم..تو ناامیدی مطلق هستم 🥲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من بخطر مریضیم ولم کرد تا فهمید رفت😌😔

میشه بپرسم چه مریضی ای

شیرین بهانه بود! فرهاد تیشه می‌زد تا نشنود صدای مردمانی را که در گوشش زمزمه می‌کردند دوستت ندارد@@@@@@@@●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد@

به خاطر مخالفت خانوادمدوباره برگشتیم به هم

خب خانوادت راضی میشن؟

اون هیچی نداره اما  باید شرایطش رو خوب کنه بازم راضی نمیشن اما دوسش دارم

بخاطر اینکه شرایط نداشتم برم دیدنش

رفتارش خوب نبود یجوری انگار تهدید میکرد چهارشبه کات کردم باهاشولی دست بردار نبود و یجورای میگم تهدید ...

چند وقت بودیم

روماتیسم مفصلی

یعنی مفاصلتون چی میشه نمی دونم چیه 

شیرین بهانه بود! فرهاد تیشه می‌زد تا نشنود صدای مردمانی را که در گوشش زمزمه می‌کردند دوستت ندارد@@@@@@@@●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد@

لیاقت نداشت عاشق دختر پلنگ بود خیانت کرد اما یچی برام عجیبه که الان درموردش تاپیک میزنم استوری گذاشتم که از چشم بد کسایی افتادی پیام داده با من که به چشم تو گرفتارم و محتاج

حرفی بزن ای قلب مرا برده به تاراج

معنیش چی میشه(اینم بگم ما همو بلاک نکردیم چون وقتی تو رابطه قول دادیم همو بلاک نکنیم تا وقتی ازدواج نکردیم

من یه آدمِ موودی‌ام,اما توو هر موودی دوسِت دارم.

لیاقت نداشت عاشق دختر پلنگ بود خیانت کرد اما یچی برام عجیبه که الان درموردش تاپیک میزنم استوری گذاشت ...

ببخشد از چشمای خوشگلی افتادی اشتباه تایپ کردم

من یه آدمِ موودی‌ام,اما توو هر موودی دوسِت دارم.