2777
2789

ربطی به مادرشوهر و پدرشوهر نداره

کلا اکثر خانمهای ایرانی (مخصوصا مسن‌ها) بخاطر اینکه خیلی به خودشون نمی‌رسیدن و ورزش نمیکردن و مکمل نمی‌خوردن و اکثرا هم چندتا زایمان داشتن و زحمت هم زیاد کشیدن، الان بدن ضعیف‌تری دارن و زودتر از آقایون مریض میشن

کلأ خانوما چون از دست شوهرشون زجر میکشن بیشتر مریض میشن 

اینو کسی داره بهت میگه که از دست خیانت ها و توهین ها و تحقیرهای شوهرم هزار نوع بیماری جسمی و روحی گرفتم 

ولی شوهرم روز به روز داره سالم تر و جَوون تر میشه 

و خوش و خرم به کثافت کاریاش ادامه میده 

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چونکه اکثرشون ادا در میارن میخوان محبت و توجهی که از شوهرشون نگرفتن و از بچه هاشون بگیرن اینو با قطعیت میگم مامان بزرگم و مادرشوهرم رسما بازیگری میکنن دکترا دیگه مونده قسم قرآن و آیه بخورن بگن چیزیت نیست آزمایشت چیزی نشون نمیده ولی اصرار دارن که بگن مریضن باید بهشون رسیدگی بشه

حالا چرا مادر شوهرا .چرا نمیگی مادرا .

یک دلیلش همون بارداری و زایمان و شیردهی و پریوده که باعث  ضعیف شدن بدنشون میشه 

یکی اینکه آقایون دکتر رفتن را سوسول یازی میدونن . اگر دقت کنی برای دکتر بردن بچه ها مادرا بیشتر حساسن

ز نادان بنالد دل سنگ و کوه🥲
چونکه اکثرشون ادا در میارن میخوان محبت و توجهی که از شوهرشون نگرفتن و از بچه هاشون بگیرن اینو با قطع ...

بعضی دکترا  واقعا درست تشخیص نمیدن .باید بگم خیلی هاشون .‌سریع ربط میدن به اعصاب و یه مشت آرام بخش و مکمل الکی مینویسن 

این درباره همه مادرا هست ک زود مریض میشن ،، خودتم پسر دارمیشی

منظورم چیز دیگه ای بود من اگه چند بار پشت سر هم برم دکتر مادر شوهرم میگه مثل مرغ مریضی ازخونه بابات مریض اومدی پسرم هر چی کار کنه باید پول دکتر بده ولی وقتی خودش مریضه توقع پرستاری وتوجه وبهترین دکترو درمان رو از شوهرم داره

منظورم چیز دیگه ای بود من اگه چند بار پشت سر هم برم دکتر مادر شوهرم میگه مثل مرغ مریضی ازخونه بابات ...

اهمیت نده وقتی دکتر هم میری لازم نیست بهش بگی  

نهایت شوهرت هم بهش گفت به مادر شوهرت بگو اتفاقا خیلی هم سالمم فقط چکاپ میرم و مراقبت میکنم مثل شما علیل نشم😂

بعضی دکترا واقعا درست تشخیص نمیدن .باید بگم خیلی هاشون .‌سریع ربط میدن به اعصاب و یه مشت آرام بخش و ...

اینم هست 

ولی مادرشوهر من واقعا خیلی ترس مردن داره آخرین باری که خودش زد زمین و گفت مریضم از نوار قلب بگیر تا سونوی شکم و رحم و تخمدان و کبد کلیه بگیر تا تست آسم و آلرژی و خیلی چیزای دیگه انجام داد و چیزیش نبود یکم کبدش چرب بود که حتی تشخیص ندادن دارو بخوره گفت خودت رعایت کن غذاتو😐

یه سری هام دیگه توقع داره تو شصت هفتاد سالگی هیچیشون نباشه خب یه سری مسائل تو اون سن و سال طبیعیه نمیشه که بدن دختر ۱۵ ساله رو داشته باشه تو اون سن

من با ۲۵ سال سن دو سه ساله کم کاری تیروئید دارم قرص میخورم مکمل آهن باید بخورم ثابت ،بدنم دیگه کشش قبل و نداره اونا که دیگه زن ۶۰ ۷۰ ساله ان

منظورم چیز دیگه ای بود من اگه چند بار پشت سر هم برم دکتر مادر شوهرم میگه مثل مرغ مریضی ازخونه بابات ...

شماهم بهش بگو شوهرمه وظیفشه شما اگ دلت ب حال پسرت میسوزه خودت مریض می‌شدی با پول پسرت نرو دکتر